Kendte23. november 2021

Efter voldsom fødsel: Aaron Carter er blevet far

Den skandaleombruste musiker Aaron Carter og hans forlovede Melanie Martin er blevet forældre – efter en hektisk fødsel, der endte med akut kejsersnit
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega745376_016.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er bestemt ikke altid, at positive nyheder har klæbet til Aaron Carter. Men nu er der godt nyt fra den 33-årige skandalesanger.

Han og hans forlovede Melanie Martin er blevet forældre – dog efter en hektisk fødsel, der endte med akut kejsersnit.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega745376_016.jpg
 (Foto: MEGA)

Aaron Carter og Melanie Martin er blevet forældre. Foto: MEGA

Det afslører Aaron Carter selv på instagram, hvor han har delt et billede, hvor han klipper navlestrengen på sin lille søn efter den hektiske fødsel.

Til billedet skriver Aaron Carter:

”Akut kejsersnit efter 13 timers veer, men min forlovede er heldigvis ved godt mod, tak til gud og det fantastiske personale her”, skriver Aaron Carter, der også afslører, hvad den lille ny skal hedde:

”Prince er kostbar, jeg elsker dig søn”.

De glædelige nyheder kommer efter en lang periode, hvor den ene skandale og tragedie har afløst den anden. Først fandt Aaron Carter og Melanie Martin sammen – så gik de hver til sit efter et turbulent forhold, hvor Melanie Martin angiveligt blev anholdt for partnervold.

Parret fandt dog sammen igen og annoncerede, at de ventede barn. Lykken varede dog kort, da de senere annoncerede, at Melanie Martin havde aborteret.

I september 2019 afslørede Aaron Carter, der er Backstreet Boys-medlemmet Nick Carters lillebror, at han var blevet diagnosticeret med skizofreni.

I samme ombæring kom det frem, at hans storebror og søster havde fået et polititilhold, så Aaron Carter ikke måtte nærme sig dem.

I starten af marts sidste år trak han desuden overskrifter, fordi han angiveligt solgte nøgenfotos på det sociale medie OnlyFans. Det var samme måned, hvor det kom frem, at Melanie Martin var blevet anholdt og fængslet for partnervold.

Sponsoreret indhold