Kendte31. marts 2020

Aaron Carters kæreste anholdt og fængslet for partnervold

Popsangerens kæreste, den 27-årige Melanie Martin, er blevet anholdt og fængslet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aaron_carter_-_vold_i_hjemmet_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er kun få måneder siden, at den 32-årige popstjerne og hans fem år yngre kæreste Melanie offentliggjorde deres forhold.

Og det er endnu kortere tid siden, at Aaron Carter fik prydet ansigtet med kærestens navn i sort blæk - noget, der i den grad satte tyk streg under deres kærlighed.

Tatoveringen sidder der stadig, men efter at have været udsat for vold har barnestjernen fjernet billeder af nu ekskæreste Melanie Martin.

Den voldelige episode fandt angiveligt sted i Aaron Carters hjem i Los Angeles.

En talsperson fra Los Angeles Sheriff’s Department fortæller, at myndighederne søndag aften modtog et opkald vedrørende en konflikt mellem en mand og en kvinde ved Carters hus i Lancaster i det nordlige L.A.

Det skriver ENews.

Melanie Martin blev angivelig løsladt fra mandag efter at have betalt 50.000 dollars (svarende til 340.000 danske kroner) i kaution.

Efter hændelsen delte Aaron Carter et par opslag på Twitter:

- Så trist, starter han et opslag efterfulgt af en trist smiley.

- Jeg håber, hun får den hjælp, hun har brug for. Ingen fortjener at blive udsat for partnervold. Hverken kvinder eller mænd. Hun chokerede mig virkelig … Jeg er knust.

Artiklen fortsætter efter billedet …

Det er altså tydeligt, at Aaron Carter er påvirket af hændelsen, og noget tyder da også på, at han for alvor har sagt farvel til ekskæresten, da han deler et godt råd til brugerne på Twitter:

- Du behøver ikke at vente på, at nogen gentagende gange behandler dig dårligt. Det kræver kun én gang, og hvis de slipper af sted med det den ene gang, hvis de ved, at de kan behandle dig på den måde, så er det mønstret for fremtiden, skriver han.

Sponsoreret indhold