Kendte13. juni 2020

Skandalesanger Aaron Carter skal giftes

Den 32-årige sanger afslørede for få dage siden, at han atter har fundet sammen med ekskæresten. Nu skal de giftes
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aaron_carter_-_vold_i_hjemmet_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Det kan godt være vanskeligt at følge med i Aaron Carters liv – særligt på kærlighedsfronten.

I slutningen af marts måned blev Aaron Carters ekskæreste, Melanie Martin, 28, anholdt og fængslet for partnervold - og de to gik efterfølgende fra hinanden.

Bruddet mellem de to holdt dog ikke længe, og blot en måned senere afslørede skandalesangeren, at han og Melanie Martin skulle være forældre.

Men heller ikke graviditeten betød, at de to atter skulle danne par. I midten af maj forlod Aaron Carter nemlig gravide Melanie og viste sin nye flamme, Viktoria Alexeva, frem.

Heller ikke det betød, at der nu var styr på det kaotiske liv, som Aaron Carter viser verden. Det er nemlig ikke mere end få dage siden, at Carter igen skiftede partner – han og ekskæresten Melanie Martin dannede atter par.

Lykken var dog ikke gjort for parret, der afslørede, at den ellers gravide Melanie ufrivilligt havde aborteret. Denne gang er der dog alligevel noget tyder på, at de to har besluttet at holde sammen.

I hvert fald afslører et billede på ”Backstreet Boys”-lillebrorens Instagram-profil, at kærligheden har sejret, og at han og Melanie Martin nu skal giftes:

- Kærligheden vinder, skriver Aaron Carter til et billede af Melanies hænder.

Og her kan fans således tydeligt se en smuk diamantring.

Herefter følger hashtags som ”forlovet”, ”vores kærlighedshistorie” og ”jeg elsker dig”.

Artiklen fortsætter under billedet …

Også i en Instagram-story afslører Aaron Carter parrets forlovelse og har desuden delt reaktioner fra vans verden over, der ønsker det lykkelige par tillykke.

Sponsoreret indhold