Kendte3. april 2021

Efter vilde anklager: Armie Hammer vender ikke tilbage

I kølvandet på de seneste anklager mod skuespiller Armie Hammer har hovedpersonen selv meddelt, at han ikke vender tilbage til Broadway
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/armie_hammer_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Hele 2021 har været én lang skandale for den 34-årige skuespiller Armie Hammer.

Året var nærmest ikke skudt i gang, før ”Call me by your name”-stjernen blev hevet ind i voldsomme beskyldninger, der handlede om noget som grumt som kannibalisme og voldtægtsfantasier.

Senest er anklagerne dog blevet mere alvorlige.

Forleden kom det således frem, at en kvinde ved navn Effie har anklaget den fallerede stjerne for en særdeles voldsom voldtægt, der skulle være sket tilbage i 2017.

Ifølge kvinden voldtog Armie Hammer hende over fire timer, mens han angiveligt slog hendes hoved mod en mur og fysisk mishandlede hende på andre måder.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega740597_008.jpg
 (Foto: MEGA)

Smilet er formentlig ikke sådan at finde mere hos Armie Hammer. Han er nemlig endt i sit livs stormvejr. Foto: MEGA

Politiet har allerede bekræftet, at man er i gang med at efterforske sagen. Armie Hammer har selv afvist, at der skulle være tale om voldtægt.

I kølvandet på den seneste voldtægtsanklage tager Armie Hammer nu selv bladet fra munden. I en udtalelse sendt til det amerikanske medie Variety skriver Armie Hammer, at han nu trækker sig fra sit arbejde på Broadway.

- Jeg har elsket hvert et sekund af arbejdet på ”The Minutes”. Men lige nu har jeg brug for at fokusere på mig selv og mit helbred af hensyn til min familie. Af den grund vil jeg ikke vende tilbage til Broadway sammen med produktionen, udtaler Armie Hammer ifølge Variety.

Farvellet fra Broadway er langt fra det eneste exit, som Armie Hammer har været tvunget ud i, efter de mange anklager dukkede op.

Senest kom det frem, at han ikke skal spille med i den kommende ”Billion Dollar Spy”.

Her skulle han ellers have spillet overfor Mads Mikkelsen.

Sponsoreret indhold