Kendte 29. januar 2021

Bryder endelig tavsheden: Armie Hammers ekskone kommenterer kannibalrygter

Den skandaliserede skuespiller har måtte trække sig fra endnu en rolle ovenpå grumme rygter– nu giver ekskonen lyd fra sig for første gang
Foto: MEGA

Det koster nu 34-årige Armie Hammer endnu flere større Hollywood-gigs, at han i starten af året – og stort set dagligt lige siden – er blevet ramt af massive beskyldninger om både voldtægtsfantasier, grænseoverskridende beskeder til elskerinder og sågar rygter om kannibalisme-tendenser.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Samtidig har hans kone gennem ti år, som han blev skilt fra forrige sommer, reageret på et opslag om en kommende film – om ja, kannibalsex, viser det sig.

Det skriver flere medier, herunder Just Jared.

"Ingen ord"

Gossip-siden fik selv æren af Elizabeth Chambers uforbeholdne mening under et af deres opslag, da de breakede at Hammers to tidligere samarbejder - instruktøren Luca Guadagnino og skuespiller Timothée Chalamet - barsler med en såkaldt ”kannibalistisk kærlighedshistorie.”

”Ingen. Ord,” skriver den 38-årige eks.

Det er således første gang, Chambers har givet lyd fra sig, efter endnu flere voldsomme anklager er begyndt at pible frem om ørerne på den skandaleramte stjerne.

Det er da også ganske pudsigt, at Armie Hammers to ”Call me by your name”-makkere slår sig sammen om en kannibalfilm med tanke på de seneste ugers helt hotte samtaleemne i Hollywood.

Foto: Instagram, Just Jared

Armies ekskone efterlader en kort og kontant kommentar under nyheden om den kommende kannibalfilm (Foto: Instagram, Just Jared)

Sagen rullede, da en anonym kvinde – som påsod at være Hammers tidligere elskerinde – på Instagram postede talrige skærmbilleder af samtaler, der angiveligt skulle være foregået mellem Hammer og hans ”kittens” – en fælles betegnelse, som han skulle have givet sine slaver.

Trækker sig fra hovedrolle

Den ene fantasi om at suge blod, begå overgreb og dyrke voldsom BDSM-sex overgik den næste.

Afsenderen, der ifølge kvinderne er Hammer, proklamerer undervejs i beskederne, at han er ”100% kannibal” og siden måtte han trække sig fra arbejdet på en kommende Jennifer Lopez-komedie ”Shotgun Wedding”.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: MEGA

Sexskandalerne har allerede fået store konsekvenser for skuespillerens karriere (Foto: Mega)

Også Paramount-serien ”The Offer” om skabelsen af filmklassikeren ”The Godfather” har Armie Hammer nu trukket sig fra.

Her skulle han ellers have spillet rollen som Al Ruddy, filmens producer, og seriens hovedperson.

Dog fastholder han, at der ikke er hold i anklagerne.

Sponsoreret indhold