Kendte 22. november 2021

Efter tre ægteskaber og to forlovelser: Jennifer Lopez vil giftes igen

- Jeg tror stadig på ”happily ever after”, siger superstjernen, der siden april har kysset løs med sin gamle flamme Ben Affleck
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skuespiller, entertainer og sangerinde Jennifer Lopez vil ikke afvise, at hun en dag kommer til at gå op ad kirkegulvet og endnu en gang få en fuldfed diamantring på sin finger – på trods af sine tre ægteskaber og to brudte forlovelser, som hun har bag sig.

Det fortalte den 52-årige stjerne – der er aktuel i det romantiske drama ”Marry Me” – i et interview med Today.

- Jeg ved det ikke, jo det tænker jeg da. Du kender mig, jeg er romantiker, og det har jeg altid været -et par gange efterhånden. Jeg tror stadigvæk hundrede procent på at leve lykkeligt til sine dages ende.

I filmen ”Marry Me” spiller Lopez ganske påfaldende en sangerinde, der har været gennem flere medieopdækkede ægteskaber. Ligesom hun i virkeligheden har givet det helt store ja til først skuespiller Ojani Noa i 1997, og herefter koreografen Chris Judd i 2001.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: MEGA

Jennifer Lopez har været gift med Marc Anthony (øverst til højre) og Chris Judd (nederst til højre) - I dag fletter hun fingre med Ben Affleck, og således er hele verdens yndlingspar Bennifer genoplivet (Foto: MEGA)

I 2004 blev hun gift med Marc Anthony. Sammen fik de tvillingerne Emme og Max, før de blev skilt i 2014.

- Man skal kunne grine af dig selv, og bare tage tingene som de kommer. Jeg tænker ikke så meget over den slags, fortæller hun i Today-interviewet i forbindelse med den kommende film.

Kysser med sin eks

- Jeg er jo et menneske som alle andre, og jeg har haft mine op- og nedture. Jeg har lavet fejl, og jeg er virkelig stolt af der, hvor jeg er i dag, og den person jeg er blevet til. Både som mor, som skuespiller og som artist.

Jennifer Lopez fandt under stor opmærksomhed sammen med kollegaen Ben Affleck i april. De to var kortvarigt forlovet i 2002, men deres bryllup blev i første omgang udskudt – og herefter helt afblæst.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: MEGA

Bennifer viser kærligheden frem offentligt (Foto: MEGA)

Også baseballstjernen Alex Rodriguez har været i gang med at planlægge bryllup med superstjernen, men de gik fra hinanden samme måned, som hun pludselig kyssede med Affleck igen.

Filmen ”Marry Me” følger superstjernen Kat, der under et show finder ud af, at hendes partner – spillet af den colombianske sanger Maluma - har været hende utro. Hun spotter en fan med et skilt blandt publikum med budskabet ”Gift dig med mig” – og det vælger hun at springe ud i.

Se traileren til den romantiske komedie med Jennifer Lopez og Owen Wilson i hovedrollerne her:

Sponsoreret indhold