Kendte18. januar 2022

Efter Spears-drama: Jamie Lynn dropper bog-turné

Tirsdag udkommer Jamie Lynn Spears’ ganske omdiskuterede bog, men hun nøjes med at fejre udgivelsen hjemmefra
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kommer muligvis ikke bag på de fleste, at den 30-årige Jamie Lynn Spears måske ikke ligefrem drømmer om at skulle ud og promovere sin selvbiografi ”Things I Should Have Said”, der udkommer i dag, tirsdag den 18. januar.

Bogen kommer i kølvandet på, Jamie for første gang, siden Britney officielt blev fri fra sit værgemål sidste år, lod sit interviewe om hele misæren og ikke mindst bogens eksplicitte indhold.

Et interview der især fik Britneys sind – og hendes millionvis af fans – i kog.

I bogen, og i interviewet, kalder Jamie nemlig sin storesøster for både irrationel, utilregnelig og paranoid, efter i flere år at have holdt kortene tæt på kroppen. Men med sin nye bog lægger hun alt på bordet.

Det er dog ikke derfor, at Jamie Lynn har valgt at droppe den ellers forventede bog-turné hun skulle have været på i forbindelse med udgivelsen.

Det skriver TMZ.

Ifølge kilder tæt på Jamie Lynn skulle hun angiveligt hurtigt have takket nej tak til muligheden, for hun var ikke ude på ”at tjene penge”.

I stedet er bogen skrevet for at komme videre fra fortiden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jamie_lynn_spears_1.jpg
 Foto: MEGA

Jamie Lynn Spears kan nu officielt kalde sig for forfatter. Foto: MEGA

Faktisk drømmer Jamie Lynn om at kunne give en ”stor del” af pengesummen, som bogen kommer til at tjene, videre til forskellige former for velgørenhed. Hvilke organisationer der er tale om, ønsker hun dog ikke at sætte ord på.

Det sker, efter hun tilbage i oktober måtte sande, at dramaet mellem hende og popstjernesøsteren ødelagde hendes mulighed for at dele overskuddet med ”This Is My Brace”.

Efter det blev offentliggjort, at Jamie Lynn ønskede at dele pengene med dem, rasede Britney fans og velgørenhedsorganisationen takkede derefter nej tak til enhver øre, der skulle komme fra Lynns pengepung.

Men trods flere måneders offentligt drama mellem Spears-søstrene, så udkommer bogen alligevel i dag.

Britney selv har endnu ikke delt yderligere om sin holdning til søsterens bog, eller hendes beskyldninger i denne.

Sponsoreret indhold