Kendte16. december 2020

Hemmelig lydoptagelse af Tom Cruise: Amok på settet

Den garvede Hollywood-stjerne sparede ikke på bandeordene, da en medarbejder på filmsettet ikke holdt sig til corona-reglerne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tom Cruise fandt posen med de helt store bandeord frem, da han opdagede, at to medarbejdere på filmsettet til den kommende "Mission Impssible"-film ikke overholdt corona-restriktionerne.

Det er The Sun, der er kommet i besiddelse af en lydoptagelse, hvor den 58-årige stjerne går amok, da han opdager, at to medarbejder ikke holder en meters afstand.

- Hvis jer ser jer gøre det igen, så er I f**king væk. Og hvis nogen andre på holdet gør det, så sker det - også dig og dig. Og dig, det skal du f**king aldrig gøre igen, råber skuespilleren foran 50 målløse filmmedarbejdere.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega717118_001.jpg
 Foto: MEGA

Indspilningerne af den syvende "Mission Impossible"-film har allerede været ramt af corona, da 15 medarbejdere i oktober testede positiv. Foto: MEGA

Og Toms tirade fortsætter, fremgår det af lydoptagelsen:

- Tilbage i Hollywood er de tilbage til at lave film på grund af os. Vi skaber tusindvis af jobs, I motherf**ers, skriger han og fortsætter:

- Det er det. Ingen undskyldninger. I kan sige det til de mennesker, der mister deres f**king hjem, fordi vores branche bliver lukket ned. Vi lukker ikke denne f**king film ned. Forstår I det? Hvis jeg ser det igen, så er I f**king fyrede.

Sponsoreret indhold