Efter sammenbrud: Max Ehrich udgiver sang om Demi Lovato

Foto: MEGA

2020 startede ellers ganske godt trods omstændighederne for den 28-årige sangerinde Demi Lovato og den 29-årige skuespiller Max Ehrich.

De fandt nemlig kærligheden og efter få måneders forhold blev de endda forlovet.

Men alt tyder på, det store spørgsmål tydeligvis blev stillet lidt for hurtigt, for allerede to måneder senere kunne sangerinden annoncere, at hun nu var gået fra kæresten.

Siden da har Max Ehrich ikke gået stille med dørene om, at han ikke følte, han vidste, de to var gået fra hinanden, før det ramte overskrifterne verden over. Og for bare få dage siden begyndte en video at florere, der viste ham sidde på stranden, som mange mener er den selvsamme, hvor de to blev forlovet, i gråd.

Videoen blev lækket kun kort tid efter, det kom frem, at Demi i al hemmelighed havde afleveret forlovelsesringen tilbage til ham.

Men Max er bestemt ikke færdig med at vise sine følelser, for ifølge TMZ er den 29-årige skuespiller nu på vej med en sang om Lovato og deres knuste kærlighed.

Kilder tæt på skuespilleren fortæller det amerikanske medie, at sangen angiveligt skulle handle om, at han var bange for at falde for hende, da han vidste, forholdet til hende ville være ægte, og at han ikke kunne sove, da han ville være sammen med hende for evigt.

Måske han har brug for at lufte sine følelser, da nu eks’en Demi for nylig selv udgav en ny sang om netop deres forhold.

View this post on Instagram

“Still Have Me” out now on all platforms

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Det er dog stadig uvist, hvornår han rent faktisk skulle have optaget sangen, men hans album skulle efter sigende komme ud i løbet af næste år.

Alt tyder dog på, at singlen snart vil lande på verdens streamingtjenester, da han gerne vil fortælle, hvad han føler.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close