Demi Lovato overrasker eks’en: Giver ringen tilbage efter droppet forlovelse

Det var i marts måned, at den 28-årige sangerinde Demi Lovato kunne annoncere, at hun ikke længere var single, men dannede par med den ét år ældre skuespiller Max Ehrich.

Kun få måneder senere var de to nyforelskede også forlovede, men glæden holdt kort.

For allerede i slutningen af september kom det frem, at Demi Lovato var gået fra sin ”livs kærlighed” – og at de to på ingen måde var enige om bruddet.

- Forestil dig at få kendskab til statussen på dit forhold gennem pressen, skrev den forladte skuespiller blandt andet på sin story kort tid efter offentliggørelsen.

Men trods uenighed, så har Demi nu valgt at aflevere forlovelsesringen tilbage – i al hemmelighed.

Det skriver The Sun.

Artiklen fortsætter under billedet

Da parret fortsat var sammen delte de begge littigt billeder af hinanden og deres forelskede blikke. I dag er alle billeder af parret fjernet fra deres begges sociale medier. Foto: Instagram

Ifølge mediet, så er skuespilleren nemlig nu officielt flyttet ud af Los Angeles boligen, og en kilde tæt på Max Ehrich fortæller, at han tirsdag hentede de sidste af hans ting fra million-palæet.

Dog går bølgerne fortsat så højt mellem de to tidligere elskende, at det var repræsentanter for hver af dem, der klarede udleveringen af hans ejendele.

- Demi var ikke til stede. Og udleveringen skete mellem deres repræsentanter, lyder det fra en kilde tæt på Lovato.

Artiklen fortsætter under billedet

Det var denne krabat af en ring, sangerinden fik på fingeren, da Max Ehrich var på knæ i sommer. Foto: Instagram

Ifølge insideren, så regnede skuespilleren blot med, at det var hans egne ejendele, der var at finde i kasserne, hvorfor han blev intet mindre end overrasket, da han fandt den dyre forlovelsesring i kasserne.

- Max regnede ikke med at få ringen tilbage, så det var en meget fin gestus, og det betød meget for ham, fortæller insideren.

- Selvom han stadig er knust over, forholdet er slut, og at de to endnu ikke har talt sammen, så følte han, det her var en måde for Demi at sige farvel og ikke mindst undskyld for måden, deres forhold sluttede.

Parret har aldrig selv fortalt, hvor dyr den store ring var, men flere har rapporteret om, at designer-ringen, lavet af Peter Marco, kunne være et sted mellem 12-31 millioner danske kroner værd.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close