Efter særlig skønhedsoperation: Chrissy Teigen i ny shitstorm

Den stakkels Chrissy Teigen var ellers lige så glad, men man ved aldrig, hvad internettet kan blive vred over. Derfor er den 35-årige model endnu en gang kommet i problemer med sine mange følgere på de sociale medier.  

Kogebogsforfatteren kunne for få dage siden afsløre, at hun havde fået foretaget noget så spændende som en øjenbrynsoperation, men det faldt ikke i god jord. 

I stedet fik "Cravings"-grundlæggeren klar besked om, at hun var "helt uden kontakt med virkeligheden". 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Twitter har set sig sure på Chrissy Teigen, efter hun delte detaljer om den øjenbrynsoperation, hun har fået foretaget. (Foto: MEGA) 

- Hvorfor er folk så fucking oppe at køre over hver en lille ting, jeg gør? I kommer til at give jer selv et hjerteanfald, skriver hun i en story, hun delte på sin Instagram sent mandag aften. 

I sin story har Teigen delt et skærmbillede af en artikel, som Daily Mail har skrevet, hvor der bliver sat fokus på den negative opmærksomhed, som øjenbrynstransformationen har sikret sig på Twitter. 

- Jeg er så taknemmlig for, at Chrissy Teigen kunne få en øjenbrynstransplantation. Hvilket tragisk mareridt hun gennemlever!!!, skriver en Twitter-bruger sarkastisk. 

- Så en overskrift på en artikel i går om, at Chrissy Teigen har fået en øjenbrynstransplantation. Mig? Fortsætter bare med at betale mine regninger og leve livet, skriver en anden. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Chrissy Teigen har delt et skærmbillede af en artikel, der forklarer, hvorfor nettet endnu en gang er vrede på hende. (Foto: Instagram)

Det er ikke meget mere end en uge siden, at Teigen også blev ramt af hadefulde kommentarer for at have afholdt en fest med "Squid Game"-tema. Noget, som flere mente var ekstremt "tonedøvt". 

Tidligere på året rullede en endnu større skandale, efter Teigen blev anklaget for at have bedt modellen Courtney Stodden om at slå sig selv ihjel. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close