Kendte22. november 2021

Chrissy Teigen advarer unge: Det her må I ikke gøre!

Den forhenværende model har fået lavet et sæt nye, solide øjenbryn takket være hår fra nakken - og nu advarer hun andre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

90'ernes øjenbryn er ifølge Chrissy Teigen absolut ikke noget, man skal sigte efter længere.

Den 35-årige kogebogsforfatter og forhenværende model var nemlig særdeles flittig med pincetten, da hun var yngre, og det fortryder hun nu.

Derfor har "Cravings"-grundlæggeren fået foretaget en lille øjenbrynsoperation for at få mere fut i skovsneglene.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/chrissy-teigen.jpg
 Foto: Instagram

Chrissy Teigen har fået lavet nye øjenbryn, som hun viser frem på Instagram. (Foto: Instagram)

- Jeg bruger aldrig makeup, hvis jeg kan undgå det, så jeg var virkelig spændt på at få foretaget den her øjenbrynstransplantation, hvor de tager hårene fra din nakke, skriver hun i et af flere opslag, som hun har delt på sin story på Instagram, hvor hun i samme omgang takker den for nogen måske velkendte Dr. Jason Diamond.

Det navn, har du muligvis hørt før. Det er nemlig Dr. Diamond, der ofte står bag, når medlemmer af Kardashian-klanen får foretaget småjusteringer i ansigtet, eller når formerne skal rettes til.

John Legend-hustruen har gavmildt nok sørget for at dele billeder af den fascinerende øjenbrynstransformation, der kort tid efter operationen måtte leve med store streger i panden.

- Det her er lige efter operationen!! Vanvittigt, skriver Teigen på et billede og kunne samtidig meddele, at hun synes, de så "seje ud".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/chrissy-teigen1.jpg
 Foto: Instagram

Chrissy Teigen viser sine bryn frem inden operationen (Foto: Instagram)

Til et andet billede viser Chrissy Teigen de nye bryn, da de er falmet lidt i farven og dermed tættere på det færdige resultat, og her kommer hun med en advarsel til sine unge følgere.

- Det er lidt mørkt nu fra blyanten, men det er så fedt at have øjenbryn igen. Teenagere: Lad være med at plukke dem allesammen af, ligesom jeg gjorde!!

Men, men, men..

Det kan godt være, at Chrissy Teigen tidligere har været modeagtig-model, men hvis man skal tro en brynekspert fra København, så er 90'ernes tynde øjenbryn altså ved at være tilbage. Så det kan være, der alligevel er nogle stykker derude, der vælger at trodse Teigens råd og plukke med pincetten alligevel.

https://imgix.seoghoer.dk/chrissy-teigen2.jpg
 Foto: Instagram

Sådan ser Chrissy Teigens nye bryn ud. (Foto: Instagram)

Sponsoreret indhold