Kendte2. oktober 2021

Her er Chrissy Teigens geniale joke om hendes MEGET nedringede kjole

Musikerfruen føler den i sin yderst nedringede kjole
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere på ugen gik Chrissy Teigen, 35, og John Legend, 42, på den røde løber, da der blev afholdt Tony Awards i New York City.

Og selvom parret var der, fordi Legend skulle optræde på scenen til prisuddelingen, så var det alligevel hustruen, der stjal billedet.

Modellen var iført en pailletkjole fra Ulyana Sergeenko Couture, og det var ikke kun de store, lyserøde pufærmer, der tiltrak sig opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21270035093797-1920x1280we.jpg
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Det celebre par, der er forældre til Luna på fem og Miles på tre, havde date night. Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Hendes dybt nedringede kjole, der var tæt på grænsen til nip-slip, vakte opsigt, og kendisfruen joker selv med det på sin Instagram.

- broaDDway, hunny!!!!, skriver hun til et foto, hvor hun er iført kjolen, hvor hun altså har stavet den famøse teatergade med dobbelt-D, som højst sandsynligt henviser til hendes skålstørrelse.

De seneste tre opslag på hendes Instagram viser da også massevis af pletskud af hende i kjolen:

Artiklen fortsætter under billedet

- Ok, her kommer de sidste tre billeder, fordi John ikke kunne lide de andre. Som om nogen overhovedet ser på ham, lyder det spøgefuldt fra den selfieglade stjerne.

Sponsoreret indhold