Kendte23. april 2022

Efter reality chok-brud: Chrishell Stause og Jason Oppenheim forsøgte at få børn

Parret forklarede deres brud sidste år med, at drømmen om at skabe en familie ikke var noget, de begge havde. Men nu viser det sig, at de var meget tættere på end først antaget
https://imgix.seoghoer.dk/mega779148_022_3.jpg
 Foto: MEGA

Det kom som en glædelig overraskelse, da nyheden lød, at den 40-årige Netflix-stjerne Chrishell Stause var blevet kærester med sin ejendomsmæglerboss Jason Oppenheim.

Derfor var chokket lige så stort, da parret kun seks måneder senere kunne annoncere, at de igen var gået hver til sit.

Først lød meldingen, at de to ikke var enige om begrebet familie, og siden blev det bekræftet, at parret ikke var enige om at ville have børn.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/sellingsunset_season5_00_20_03_17r.jpg
 Foto: Netflix

Parret kunne for alvor vise, hvordan deres romance udviklede sig i løbet af den femte sæson. Foto: Netflix

I den nyeste sæson af realityhittet ”Selling Sunset”, der havde premiere den 22. april, står det også ganske klart, at emnet ’børn’ er noget af det, der fylder allermest mellem parret.

Chrishell Stause drømmer om at skabe en familie, mens Jason Oppenheim virker mere tilbageholdende.

Alligevel afslører parret, at de påbegyndte behandling for at få befrugtet æg.

– Jeg vil gerne være mor, og vi har talt meget om det, og vi har endda fundet på et navn til vores fiktive datter. Hun skal hedde Maverick, lyder det lykkeligt fra Chrishell til Oppenheims mor.

Så trods en umiddelbar tvivl, så giver ejendomsmæglerchefen ad flere omgange udtryk for – både overfor Chrishell, men også de andre ”Selling Sunset”-stjerner – at han godt kunne se sig selv som far.

Til en af de mange sociale arrangementet på kontoret indrømmer han endda, han ønsker sig, at parret får en pige.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega779148_021_2.jpg
 Foto: MEGA

Chrishell og Jason nåede forbi den røde løber i august. Foto: MEGA

Gradvist gør han det dog klart for flere af de andre fra kontoret, at han føler, at hans ”logiske tankegang” tager over, mens presset fra arbejdet føles ”overvældende”.

– Jeg følte mig mere klar til at starte en familie med hende, da vi startede forholdet, men nu går mine tanker mest på, hvordan jeg skal få det hele til at fungere med et lille barn, fortæller han ærligt.

– Jeg vil gerne have et barn med Chrishell, det er det, jeg ønsker i mit hjerte. Men jeg skal beslutte mig snart, jeg kan ikke udsætte hende for det her længere.

Slutteligt ender Jason Oppeneheim med beslutningen, at han ikke ønsker at være nogens far.

– Vi har arbejdet så meget på at nå dertil, vi har været gennem så meget, og jeg nåede at tænke, nu sker det faktisk. Men lang historie kort, han har lige fortalt mig, at han ikke vil have et barn, så nu er det slut, lyder det knust fra Chrishell i sæsonfinalen.

Parret annoncerede deres brud i december, men bekræftede, at de to fortsat var på god fod med hinanden.

Sponsoreret indhold