Kendte29. oktober 2021

Efter Ottesen-shitstorm: Nu reagerer Pernille Blume

Svømmeren og ”Vild med dans”-deltageren sætter nu for første gang ord på de kontroversielle passager om mobning i svømmemiljøet, som kollegaen Jeanette Ottesen i sin bog ”Fri” beskrev
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I forrige uge var stormvejret omkring Jeanette Ottesen allerede voldsomt.

Dengang havde hendes svømmekollega, Pernille Blume, ikke mange ord at dele med pressen, da hun efter ”Vild med dans” blev spurgt til netop udgivelsen, som det meste af Danmark talte om.

- Jeg har ikke læst den endnu, lød hendes svar.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/_hjp1771.jpg
 Foto: Hanne Juul

Om Blume har haft tid til at gennemlæse "Fri" mellem dansetimerne er ikke til at vide, men hun har ikke mange kommentarer til kollegaens bog. (Foto: Hanne Juul)

Nu tyder noget dog på, at Blume har haft tid til også at bladre siderne i den kontroversielle bog ”Fri” igennem. I hvert fald kommenterer hun nu på indholdet.

Dog uden at gå ind i de konkrete afsnit, hvor hun selv er nævnt.

- Jeg ønsker ikke at gå ind i de konkrete afsnit om min person, i Jeanette Ottesens bog; FRI, og/eller kommentere på hendes opfattelse eller mening om mig, som hun beskriver det.

- Jeg står 100% inde for hvem jeg er, og de resultater jeg med stor glæde og stolthed har opnået.

- De mennesker jeg omgiver mig med i dag, er folk der støtter mig, og vil mig det bedste, lyder hendes skriftlige udtalelse op til aftenens Knæk Cancer-arrangement på Det Kongelige Teater.

Den selvbiografiske ”Fri” udkom den 21. oktober, men allerede inden da bragte TV 2 Sport et uddrag, som i dén grad fik forargelsen til at rulle ud over de sociale medier.

Heri beskrev svømmestjernen blandt andet en anden svømmekollega, Lotte Friis, som "et klassisk mobbeoffer", "en, der bare lader stå til" og "en fedtmule", der er ufrivilligt sjov.

Passagerne fik folk til at beskylde Ottesen for netop at mobbe videre.

Den bogaktuelle svømmer endte med at lægge sig fladt ned i en undskyldning. Hun kaldte kapitlerne om Lotte Friis for "en stor fejl".

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/ottesen_1_2.jpg
 (Foto: Gyldendal)

(Foto: Gyldendal)

27-årige Pernille Blume slutter sin noget ufarlige udtalelse med ordene:

- Jeg elsker min sport, og de oplevelser den indtil videre har givet mig. Det er mit største håb, at min sportsgren vil motivere og inspirere den nuværende og kommende svømmegeneration.

Pernille Blume skal sammen med partner Morten Kjeldgaard på gulvet i en jive – men også deltage i holddansen til Adeles megahit ”Easy on me”.

Sponsoreret indhold