Efter kontroversielle beskeder: Chrissy Teigen bliver droppet af sine samarbejdspartnerne

I Hollywood er der ingen kære mor i disse tider.

Og nu er det den ellers så populære SoMe-dronning snublende tæt på at blive ”aflyst” som det hedder, når skeletterne fra fortiden pludselig vælter ud på internettet.

Ifølge PageSix har stormagasinet Bloomingdales nu trukket stikket på samarbejdet med Teigen i 11. time.

Og det er svært at få øje på andre forklaringer, end at det afsluttede samarbejde kommer som direkte konsekvens af en række beskeder, som hun delvist offentligt sendte til Courney Stodden i 2011.

En anden forretningskæde – Macy’s – droppede tidligere på ugen at sælge hendes linje af køkkengrej – ”Cravings by Chrissy” – efter internettet (gen)opdagede de voldsomme henvendelser.

Tag en "dirt nap"

Modellen Stodden blev et kendt navn i spalterne, da de (Stodden benytter sig af pronominerne de/dem red.) giftede sig med skuespiller og agent Doug Hutchison, 51, i en alder af bare 16 år.

Det gav tilsyneladende Teigen anledning til at tweete lystigt om teenagebruden – og det var bestemt ikke kønt.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Det er ikke sikkert, at forretningskvinden smiler ligeså stort i øjeblikket.
(Foto: MEGA)

De skandaløse Twitter-opslag inkluderer blandt andet ønsker fra Chrissy Teigens side om at Stodden ville tage sig en lang ”dirt nap” – et amerikansk slangudtryk for døden.

- Jeg kan ikke vente til den dag, du dør. Den slags, fortalte Courtney Stodden for nyligt, at Teigen havde skrevet i hendes indbakke.

Artiklen fortsætter: 

Courtney Stodden - der i dag er 26 år - blev for ti år siden angrebet voldsomt på de sociale medier (Foto: MEGA)

- Jeg skammer mig

Den 35-årige kogebogsforfatter og hustru til John Legend har siden forsøgt at undskylde sine ti år gamle angreb på Stodden – måske mest af alt for at redde sit synkende brand.

- Jeg er trist og i væmmelse over den, jeg var engang. Jeg var en usikker, opmærksomhedshungrende troll. Jeg skammer mig, og er totalt pinlig over min opførsel, men det er intet ved siden af den følelse, som jeg gav Courtney, skrev hun i et tweet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close