Nu undskylder Chrissy Teigen for 10 år gammel Twitter-krig

Den 35-årige kogebogsforfatter, mor til to, og ene halvdel af et af verdens mest populære stjernepar, Chrissy Teigen, tog en kortvarig pause fra sit foretrukne sociale medie, Twitter, i marts.

Pausen skyldtes ifølge Teigen selv, at hun havde svært ved at ”udelukke al negativiteten”, men nu viser det sig dog, at den tidligere catwalkmodel selv har stået for en stor del af den dårlige stemning i debattrådene på internettet.

I hvert fald har hun været nødt til offentligt at undskylde en række Twitter-angreb på den unge Courtney Stodden, som blev sendt i 2011.

Her ønskede Chrissy Teigen eksempelvis for Stodden, der dengang blot var teeanger, at hun ville tage sig en lang ”dirt nap” – et amerikansk slangudtryk for døden.

Væmmes

Onsdag tog den 37-årige stjerne så bladet for munden, og på Twitter (for hvor ellers?) lagde hun sig fladt ned.

Hun indleder således sit tweet:

- Jeg er trist og i væmmelse over den, jeg var engang. Jeg var en usikker, opmærksomhedshungrende troll. Jeg skammer mig, og er totalt pinlig over min opførsel, men det er intet ved siden af den følelse, som jeg gav Courtney.  

”Cravings”-forfatteren skulle udover de offentlige tweets for ti år siden desuden jævnligt være dukket op i indbakken, hvor hun har fortalt Stodden, at hun burde gøre en ende på sig selv.

- Jeg kan ikke vente til den dag, du dør. Den slags, fortalte Courtney Stodden for nyligt.

Stadig blokeret

Den unge Stodden endte i det ubarmhjertige rampelys i starten af 2010’erne, da hun giftede sig med en 50-årig karrierecoach i Hollywood i en alder af bare 16 år.

I dag er den tidligere teenagebrud fyldt 26, og er for nylig sprunget ud som non-binær. Stodden tager imod undskyldningen fra Teigen, men kan ikke genkende stjernens påstande om at have forsøgt at tage kontakt.

- Jeg har rakt ud til Courtney privat, men eftersom denne er blevet taget i offentligheden, så ønsker jeg også at undskylde offentligt, skriver hun.

Artiklen fortsætter under billedet: 

(Foto: MEGA)

På Twitter er Courtney nemlig stadig blokeret af Teigen.

- Jeg accepterer hendes undskyldning, og jeg tilgiver hende. Men sandheden er altså stadig, at jeg aldrig har hørt fra hende – eller hendes hold – privat.

Stodden er i det hele taget træt af Hollywoodkendissers pludselige opvågen, som klinger hult overfor ti år gamle tweets - eksempelvis dem fra Teigen. 

- Det kører i samme rille, skriver hun. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close