Kendte22. juli 2020

Fans til tavse Kim: - Sig nu noget

Kim Kardashians kæmpe fanskare tigger og beder hende om en kommentar, efter hendes mand Kanye West ad flere omgange har himlet op på Twitter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En af verdens mest berømte kvinder praktiserer lige nu det, som bedst beskrives som komplet radiostilhed over hele linjen.

Kim Kardashian West er ellers aldrig bleg for et selfie, et familiebillede, eller opslag med reklame for sine egne talrige produkter.

Men efter gemalen, Kanye West - der på det seneste foruden rapper, designer og producer, også har føjet "præsidentkandidat" til CV'et - ad flere omgange har luftet parrets inderste hemmeligheder, er der lukket for Kims kommentarer.

Og det får fans til at tigge hende om en reaktion gennem diverse sociale kanaler.

"Please sig noget. Hvad som helst," skriver en af hendes følgere på Twitter - det selvsamme medie, som West har brugt til blandt andet at afsløre, at han har ønsket skilsmisse fra Kim siden en bestemt episode med rapperkollegaen Meek Mill i 2018.

Ikke et ord

Den sidste aktivitet på den 39-årige Kardashian-stjerne er fire dage gammelt. Her sætter hun fokus på den 30 år gamle konflikt mellem nabolandende Armenien (hvor Kim Kardashian har rødder) og Aserbajdsjan, der er blusset op igen.

Siden har der ikke været et eneste pip fra den smukke forretningskvinde og mor til fire. End ikke en eneste story.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega687004_004.jpg
 Foto: MEGA

Kim Kardashian fotograferet kort tid efter hendes mand annoncerede sit kandidatur til præsidentvalget senere i år. Efter hans vilde vølgermøde søndag og flere vilde rants på Twitter har hun ikke vist sig eller brugt sine sociale medier.
(Foto: Mega)

"Jeg ville ønske, du ville sige noget. Er han ok?" skriver en anden af hendes mange millioner følgere.

"Girl, du er nødt til at gøre eller sige noget. Nok er nok," lyder det fra en anden.

Selvom der er stille omkring Kim og resten af Kardashian-familien, så har de angiveligt ladet det sive til mediet TMZ, at de er "chokerede og uden ord" over Kanyes udmeldinger både på Twitter og til vælgermødet forleden i South Carolina.

Sponsoreret indhold