Kendte6. august 2021

Efter Gwen Stefani og Blake Shelton bryllup: Ikke i orden

Efter otte måneders forlovelse kunne sangparret i starten af juli måned endelig kalde sig for mand og kone. Men det er bestemt ikke alle, der var lige glade på parrets vegne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gwen_stefani_og_blake_shelton_1.jpg
 Foto: MEGA

Lørdag en 3. juli blev en dag, som hverken den 51-årige Gwen Stefani eller Blake Shelton, 45, vil glemme lige foreløbigt.

Det blev nemlig dagen, hvor de to endelig kunne sige deres ”ja” til hinanden, efter otte måneders forlovelse og flere ugers rygter om, det nu allerede var sket.

Efterfølgende blev det afsløret, at brylluppet blev holdt som en mindre, privat ceremoni i Oklahoma på Blakes Ranch. På billeder kunne det ses, hvordan alle familiemedlemmer var til stede ved den store dag, samt naturligvis Gwen Stefanis sønner, Kingston, Apollo og Zuma.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men der var altså et par venner eller fire til parret, der ingen invitation fik til brylluppet. Noget der ikke just faldt i helt god jord.

Det kunne Blake Shelton for nylig afsløre, da han besøgte radioprogrammet ”The Highway”.

- Jeg har haft en del akavede samtaler med mange af mine venner. Men altså, jeg er bare sådan: ”Hey, vi holdt det til en mindre ceremoni, kom videre. Det handler ikke om dig”. Ja, det har sagt mange gange, fortæller han.

Ifølge TooFab, så var der omkring 40 gæster til stede den lørdag, da sangerinden i sin brudekjole endelig fik sin mand.

Hvordan udvælgelsen af gæster fandt sted, fortæller sangeren dog ikke nærmere.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/gwen_og_blake.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Udover familiemedlemmer var også parrets ”The Voice”-kollega Carson Daily med, da han stod for at vie parret. Flere havde dog også regnet med, at deres tidligere kollega, Adam Levine, der er frontmand i bandet Maroon 5, ville dukke op, da det tidligere var blevet udtalt, at han skulle optræde på den store dag.

I april måned deltog Levine dog i et interview med talkshowværten Ellen DeGeneres, hvor han jokende fortalte, at han ”ville tage med og så vil jeg sige, jeg er imod brylluppet”.

- Jeg bliver nok slet ikke inviteret nu, hvor jeg har sagt det her på live tv, lød det videre fra ham.

Om invitationen forsvandt i posten, eller om Levine var en af dem, parret valgte at droppe at invitere, vides dog ikke.

null

Sponsoreret indhold