Kendte10. marts 2021

Efter chok-exit: Nu taler Piers Morgan ud

Efter tirsdagens dramatiske udvandring fra ”Good Morning Britain” lader det til, at Piers Morgen fortsat er ganske tilfreds med sin beslutning om at sige op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/piers_morgan_1.jpg
 Foto: MEGA

Det kom som en overraskelse for de fleste da den garvede tv-vært Piers Morgan tirsdag morgen pludseligt stormede ud af tv-studiet under optagelserne af ”Good Morning Britain”.

- Jeg kan forstå, at du ikke bryder dig om Meghan Markle. Det har du gjort klart flere gange her i programmet, og jeg kan forstå, at I havde et personligt forhold, inden hun cuttede dig af, lød det blandt andet fra ham inden Morgen stormede ud af tv-studiet.

Senere på dagen valgte han at indgive sin opsigelse. Men nu sætter han selv ord på den dramatiske tirsdag på sin Twitter profil.

- Jeg tænker på min, nu afdøde, fantastiske manager Jon Ferriter her til aften. Han ville have sagt til mig, at jeg skulle gøre præcis, hvad jeg gjorde, skriver han sent tirsdag aften.

Artiklen forsætter under opslaget

Onsdag morgen lader det til, at tv-værten fortsat er ganske tilfreds med sin beslutning om at sige sit job op.

- I mandags sagde jeg, at ikke troede på Meghan Markle og de ting hun sagde i interviewet med Oprah. Jeg har nu haft lidt tid til at reflektere over dette og denne mening, og jeg tror stadig ikke på hende. Hvis du gjorde, så OK, skriver han og fortsætter:

- Ytringsfriheden er en bakke, jeg gerne dør på. Tak for al kærligheden, og al hadet. Jeg vil nu bruge lidt mere tid med mine meninger, skriver han onsdag morgen.

Sponsoreret indhold