Kendte9. marts 2021

Rasende exit: TV-vært Piers Morgan udvandrer på grund af Meghan og Harry-interview

Bølgerne gik højt i det britiske morgenprogram ”Good Morning Britain” tirsdag, da Oprah Winfreys interview med Meghan og Harry skulle vendes
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_66.jpg
 Foto: MEGA

Den 55-årige journalist og vært – og en af Storbritanniens mest kendte tv-personligheder – Piers Morgen har aldrig holdt sig tilbage, når det kom til kritik af landets kongehus. Og i særdeleshed den amerikanskfødte hertuginde Meghan Markle.

Faktisk er det Morgans faste klummer i Daily Mail, der har hørt til de mere kradse, når det kommer til omtalen af den 39-årige tidligere skuespiller.

Utroværdigt

Også det nyeste interview har fået nogle hårde ord med på vejen fra Piers Morgan.

- Jeg ville ikke tro på Meghan Markle, om så hun gav mig en vejrudsigt. Det var hendes livs skuespiloptræden. Det var fuldstændigt latterligt, siger han til Fox News, og henviser således til Markles fortid som stjerne i den amerikanske tv-serie "Suits"

Derefter fortsætter han:

- Hun har snørret os, som var vi tåber. Med fortællingen om, at hun er en stakkels, skrøbelig, misforstået offer for et racistisk, hvidt monarki og kongefamilie.

Sviner hende til

Debatten var dog langt fra slut tirsdag morgen, da Piers tog plads i stolen på sin egen kanal, ITV, hvor han blev konfronteret af sin kollega, vejrværten Alex Beresford.

- Jeg kan forstå, at du ikke bryder sig om Meghan Markle. Det har du gjort klart flere gange her i programmet, og jeg kan forstå, at I havde et personligt forhold, før hun cuttede dig af, når værtskollegaen at påpege, før hun tilføjer den sætning, der får Piers Morgan til at forlade studiet.

- Har hun sagt noget om dig? Nej. Men du er blot blevet ved med at svine hende til.

Det fik Piers til at storme ud af studiet, mens han sagde:

- Okay, jeg er færdig med det her.

Alex kalder derefter Morgan for ”patetisk” og hans opførsel for ”ondskabsfuld”.

Se den rasende tv-værts exit fra studiet her:

- Jeg er ked af det, men Piers spæner ud af studiet fra tid til anden, og vi andre er nødt til at sidde her og lytte. Programmet mellem 6.30 og 7 i går var utroligt hårdt at se. Utroligt hårdt, lyder det fra Beresford, før han slår fast:

- Han har en evne til at komme herind og tale fra en position, som han ikke kender noget til.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210307-205832-l-1920x1441we.jpg
 Foto: Harpo Productions/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det var hendes livs skuespilpræstation, sagde Morgan om Markles interview hos Oprah
(Foto: Harpo Productions/Reuters/Ritzau Scanpix)

Interviewet med Meghan og Harry blev sendt på amerikansk tv natten mellem søndag og mandag, og det har trukket overskrifter lige siden.

Sussex-parret kommer ind på flere kontroversielle emner, som for eksempel Markles mørke periode med psykiske problemer og selvmordstanker, deres endegyldige farvel til det britiske kongehus, som ifølge dem blandt andet kom efter en voksende modvilje til at beskytte dem og sønnen Archie, hvis hudfarve ”The Firm” i øvrigt skulle have udtrykt bekymring for op til fødslen.

Læs mere om interviewet her:

Sponsoreret indhold