Ed Sheeran trækker stikket

(Foto: MEGA)

De seneste år har været én lang, men også udmattende succes-rejse for Ed Sheeran, 28.

Den britiske popkonge har ikke bare udgivet endnu et succesalbum og tjent millioner af kroner. Han har også turneret verden rundt.

Den hektiske liv har nu fået Ed Sheeran til at trække stikket på ubestemt tid.

Det oplyser han tirsdag eftermiddag på sin instagram-profil.

- Divide-æraen ændrede mit liv på så mange måder, men nu er det slut, og det er tid til at komme ud og se mere af verden, skriver Ed Sheeran og tilføjer:

- Jeg har været på mere eller mindre non-stop siden 2017, så nu trækker jeg lige stikket for at rejse, skrive og læse bøger. Jeg vil ikke være på de sociale medier, indtil det er tid til at vende tilbage.

- Til min familie og mine venner: Jeg ser jer, når jeg ser jer – og til mine fans: Tak for altid at være fantastiske, jeg lover at vende tilbage med ny musik, når tiden er rigtig, og jeg har levet lidt, så jeg faktisk har noget at skrive om, skriver han til slut.

Vis dette opslag på Instagram

Brb x

Et opslag delt af Ed Sheeran (@teddysphotos) den

Hans seneste tour "Divide Tour" gik i gang i marts 2017 og sluttede først i august i år. I den periode nåede den 28-årige sanger at køre hele 258 shows - og hive millioner og atter millioner i lommen.

I alt har han i 2019 tjent svimlende 785 millioner kroner på sin turné, hvor de fleste af pengene altså landede direkte i sangerens egen lomme.

Ifølge britiske medier har Ed Sheeran kunne putte 1,7 million kroner i egen lommen - HVER dag vel at mærke. 

Det er ikke kun karrieremæssigt, at den rødhårede popcharmør har haft succes.

Også privat har det kørt på skinner for Ed Sheeran.

I august måned 2018 afslørede han ganske hemmelighedsfuldt, at han var blevet gift med sin barndomskæreste, Cherry Seaborn.

Afsløringen kom, da "Castle on the Hill"-sangeren gav interview til Access Online i forbindelse med en kommende dokumentar "Songwriter".

Artiklen fortsætter under billedet...

Ed Sheeran sammen med Cherry. Foto: MEGA

Her blev den populære brite spurgt ind til, hvordan det gik med bryllupsforberedelserne, hvortil Ed Sheeran ganske hemmelighedsfuldt antydede, at brylluppet allerede var afholdt.

- Jeg gør i forvejen ikke så meget offentligt, tilføjede den ordfattige - og nygifte - sanger til mediet.

Helt hemmelighedsfuld var Ed Sheeran dog ikke, da tidligere samme år afslørede, at han skulle smedes sammen med Cherry Seaborn.

På sin Instagram-profil delte han således et billede, hvor han kyssede sin ”high school sweetheart”. Til billedet skrev han:

- Har fået mig en forlovet lige før nytår. Vi er meget glade og forelskede, og vores katte er også begejstrede, skrev han til billedet og hentydede til parrets to katte Dorito og Calippo.

Inden Ed Sheeran udgav debutalbummet "Plus" i 2011, havde han ikke noget sted at bo, og han sov på gaden.

Det har han tidligere fortalt i et interview med Daily Mail.

- Jeg kunne godt finde på at spille en koncert, vente til klokken fem om morgenen, hvor metroen åbner, og så sove i toget indtil klokken 12. Det var faktisk ikke så slemt, sagde han og tilføjede:

- Min personlige hygiejne på det tidspunkt var ikke i top, fordi jeg ikke havde mulighed for at gå i bad. Mit liv handlede bare om at sove i toget, spille musik, svede på scenen, drikke mig fuld og sove i toget igen, sagde han.

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close