Hollywood28. august 2018

Æv, tøser! Ed Sheeran er blevet hemmeligt gift

Ed Sheeran afslører ganske hemmelighedsfuldt, at han er blevet smedet sammen med sin ungdomskæreste, Cherry Seaborn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sheeran-22012018.jpg
 Foto: All Over Press

De mødte hinanden helt tilbage i skoletiden, og han har blandt sunget om hende i sangen ”Perfect”.

Og nu Ed Sheeran og kæresten for alvor sat streg under deres kærlighed.

Tidligere på året kom det frem, at parret var blevet forlovet - og nu afslører den rødhårede popcharmør, at han er blevet hemmeligt gift med sin ”high school sweetheart”, Cherry Seaborn.

Afsløringen kom, da "Castle on the Hill"-sangeren for nylig gav interview til Access Online i forbindelse med hans kommende dokumentar "Songwriter".

Her blev den populære brite spurgt ind til, hvordan det gik med bryllupsforberedelserne, hvortil Ed Sheeran ganske hemmelighedsfuldt antydede, at brylluppet allerede var afholdt.

- Jeg gør i forvejen ikke så meget offentligt, tilføjede den ordfattige - og nu altså nygifte - sanger til mediet.

Helt hemmelighedsfuld var Ed Sheeran dog ikke, da han tidligere på året afslørede, at han skulle smedes sammen med Cherry Seaborn.

På sin Instagram-profil delte han således et billede, hvor han kyssede sin ”high school sweetheart”. Til billedet skrev han:

- Har fået mig en forlovet lige før nytår. Vi er meget glade og forelskede, og vores katte er også begejstrede, skrev han til billedet og hentydede til parrets to katte Dorito og Calippo.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kattene har faktisk deres egen Instagram-profil med over 360.000 følgere (!). Ed Sheeran har til sammenligning 25,4 millinoer følgere.

Den populære britiske sanger – der er strøget til tops på hitlisterne i ind- og udland de seneste år – mødte sin kæreste Cherry Seaborn helt tilbage i skoletiden, da de begge gik på Thomas Mills High School i Framlingham, Suffolk.

Hun flyttede dog til USA for at læse på universitet, mens Ed Sheeran stødt og roligt blev en af de mest succesfulde sangere i nyere tid. Parret måtte derfor droppe kontakten i nogle år.

Ed Sheeran har tidligere fortalt, at parret genvandt kontakten - og kærligheden - for år tilbage, da de gennem fælles venner mødtes i New York, hvor Cherry Seaborn boede.

Parret har ifølge britiske medier dannet par siden 2015. Cherry Seaborn arbejder som økonomisk konsulent og er i fritiden en habil ishockey-spiller.

Du kan se billeder af dem herunder:

Ed Sheeran og Cherry Seaborn (billeder af dem sammen gennem tiden)

Sponsoreret indhold