Ed Sheeran deler sødt foto: Jeg har fået mig en forlovet

Med dette søde foto afslørede Ed Sheeran 20. januar, at han skal giftes med sin kæreste.

Med dette søde foto afslørede Ed Sheeran 20. januar, at han skal giftes med sin kæreste.

(Foto: Instagram/Ed Sheeran)

De mødte hinanden helt tilbage i skoletiden, og han har blandt sunget om hende i sangen ”Perfect”. Og nu ser det ud til, at Ed Sheeran og kærestens forhold for alvor kulminerer.

På sin Instagram-profil har den rødhårede popcharmør, 26, således afsløret, at han skal smedes sammen med sin ”high school sweetheart”, Cherry Seaborn.

- Har fået mig en forlovet lige før nytår. Vi er meget glade og forelskede, og vores katte er også begejstrede, fortæller Ed Sheeran på sin Instagram-profil, der følges af næsten 19 millioner mennesker.

Den populære britiske sanger – der er strøget til tops på hitlisterne i ind- og udland de seneste år – mødte sin kæreste Cherry Seaborn helt tilbage i skoletiden, da de begge gik på Thomas Mills High School i Framlingham, Suffolk.

Hun flyttede dog til USA for at læse på universitet, mens Ed Sheeran stødt og roligt blev en af de mest succesfulde sangere i nyere tid. Parret måtte derfor droppe kontakten i nogle år.

Ed Sheeran har tidligere fortalt, at parret genvandt kontakten - og kærligheden - for år tilbage, da de gennem fælles venner mødtes i New York, hvor Cherry Seaborn boede.

Parret har ifølge britiske medier dannet par siden 2015. Cherry Seaborn arbejder som økonomisk konsulent og er i fritiden en habil ishockey-spiller.

Du kan se billeder af dem herunder:

Ed Sheeran og Cherry Seaborn (billeder af dem sammen gennem tiden)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close