Ed Sheeran tjener 390.000 kr - om dagen!

(Foto: MEGA)

Den 4. august 2011 kom den britiske gadesanger Ed Sheeran med en bøn på sin Twitter-profil:

- Er der nogen nær Mad Ferret i Prston, der kan give mig en kop te og et bad mod en melodi?

Med andre ord havde gadesangeren dengang ikke meget at rutte med.

Sådan er det langt fra i dag.

Faktisk tjener den i dag 28-årige superstjerne så mange penge, at det formentlig for altid vil være slut med at bede om bad og te hos fremmede eller bekendte.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ed Sheeran.

På få år har Ed Sheeran oparbejdet en enorm formue. Foto: MEGA

Udover at have tjent ualmindelig mange penge på sin turné og sine sange tjente ét af Ed Sheerans selskaber sidste år svimlende 273 millioner danske kroner.

Deraf trak musikeren selv hele 143 millioner kroner ud til sig selv.

Det skriver The Sun.

Det svarer med andre ord til, at den 28-årige ”Castle on the Hill”-sanger tjente 390.000 kroner – om dagen vel at mærke.

Og det beløb tæller ikke engang de mange millioner, som hans verdensturné har indtjent.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det er generelt ikke mange personlige oplysninger man får fra den britiske sanger Ed SHeeran, for han holder privaten HELT hemmeligt det meste af tiden. 
Det var selvfølgelig også tilfældet med brylluppet mellem ham og ungdomskæresten Cherry Seaborn. Forlovelsen blev offentliggjort på sangerens Instagram, men selve vielsen kom først verden for øre, da han i et interview med Acces Online kunne afsløre at brylluppet allerede var holdt da de spurgte ind til forberedelserne.
- Jeg kan i forvejen ikke lide store grupper af mennesker, og jeg har aldrig ville have et bryllup med mange mennesker, fortalte sangeren også i interviewet. Detaljerne omkring den hemmelige vielse er dog stadig.. ja hemmelige.

Sidste år i august blev Ed Sheeran gift med sin barndomskæreste, Cherry Seaborn. Foto: MEGA

Ifølge det britiske medie har den turné kastet – og hold nu endnu mere fast – fem milliarder danske kroner af sig, da mere end ni millioner fans sikrede sig billet til en af hans koncerter.

Sangeren har dog ikke bare ladet de mange penge ligge hengemt på en bankkonto. Han ejer i dag hele 22 ejendomme, der ifølge The Sun har kostet i omegnen af 393 millioner kroner i alt. Det er jo også en slags penge.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close