Kendte27. august 2019

Ed Sheeran dumpede musiktimerne: Elendige karakterer

Poplegenden har lagt det meste af verden ned, men han kunne ikke overbevise sine musiklærere på akademiet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega459963_001.jpg
 Foto: MEGA

For nylig blev Ed Sheerans formue anslået til 738,4 millioner kroner - det er penge, han har tjent på at være en af de mest populære singer-songwriters i verden.

Men selv om musikerens talent er indiskutabelt, har det ikke altid været sådan. I hvert fald ikke hvis man skal stole på Ed Sheerans karakterblad.

Ifølge et eksemplar, som sangerens far har doneret til en lokal udstilling om Ed Sheerans liv, "Ed Sheeran Made In Suffolk", var hans musikalske evner ikke helt så lovende, dengang han gik i skole.

Faktisk viser karakterbladet, som du kan se hos LADBible, at den nu så populære singer-songwriter dumpede samtlige fag på musikakademiet Academy of Contemporary Music, hvor han gik for ni år siden.

Fagene gik ud på at komponere sange og være professionel musiker, og det viste Ed Sheeran åbenbart ikke evner for i 2010.

Ifølge hans far skyldes de dårlige karakterer - F'er over hele linjen, hvillket svarer til 00, -3 eller bare dumpet - at stjernen på det tidspunkt fokuserede mere på at være en del af bandet Just Jack, som han turnerede med.

- Han bad sine undervisere om lov til at tage på turné, men det afviste de, fortæller han og fortsætter:

- Han var fast besluttet på at tage af sted, også selv om de betød, at han skulle forlade skolen.

Når alt kommer til alt, ser det ikke ud til, at de dårlige karakterer har spændt ben for Ed Sheerans karriere. Heldigvis.

Sponsoreret indhold