Kendte21. november 2021

EB-chef fortryder: Qvortrup skrotter sit yndlingsslogan

"Tør hvor andre tier" bliver nu til "Når ingen andre tør", selvom bladets chefredaktør for kort tid siden ikke synes, at sloganet kunne blive bedre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180824-182030-a-1920x1277we.jpg
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der er for alvor gang i kostene på tabloidavisen Ekstra Bladet, efter Henrik Qvortrup blev sat i spidsen for bladet.

For udover at et stort antal medarbejdere har forladt mediet, og tonen er "skruet op på 12", så får avisen nu et nyt slogan.

I 57 år har sloganet "Tør hvor andre tier" ellers været en del af Ekstra Bladets DNA. Men det droppes nu til fordel for en ny version.

I kamp med eliten

I stedet bliver avisens slogan fremover "Når ingen andre tør".

Det skyldes ifølge ansvarshavende chefredaktør Henrik Qvortrup, at avisen vil finde tilbage til de klassiske Ekstra Bladet-dyder. Det skal dog være i en udgave, der passer til 2021.

- Vi vil tale et sprog, vores læsere forstår, og vi vil påtale elitens nonsens og dens årsager, siger han i pressemeddelelsen.

- Vi punkterer den opblæste elites indbildte fortrinsret, og vi bringer taleretten tilbage til dem, der rent faktisk har krav på den, lyder det.

180-graders vending

Der er i vanlig Qvortrup-stil tale om en 180-graders vending i forhold til, hvad han mente for kort tid siden. Ved sin tiltrædelse mente han nemlig, at det eksisterende slogan var perfekt:

- Det, jeg gerne vil have mere af, er det der med, at vi tør, hvor andre tier. Jeg kan ikke komme i tanke om et bedre slogan, sagde han i maj til Ritzau.

Nu er der altså alligevel blevet plads til en omskrivning af det slogan.

Sponsoreret indhold