Kendte21. august 2021

Drew Barrymore forsvarer Britney Spears: - Alle fortjener deres frihed

Støtten til Britney Spears vælter ind fra alle sider, og den amerikanske skuespillerinde Drew Barrymore er ingen undtagelse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Senest har Hollywood-stjernen Drew Barrymore meldt sig ind i debatten.

I et interview med Entertainment Tonight fortæller den 46-årige skuespillerinde, at der er en særlig grund til, at hun ikke har givet sin mening til kende om Britneys situation før nu.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/drew-britney.jpg
 Foto: MEGA

Drew Barrymore er den seneste kendis, der har meldt sig på banen i forbindelse med den kontroversielle Britney Spears-sag. (Foto: MEGA)

- Jeg tror, en af de ting, jeg kunne gøre for at vise hende mest respekt, var ikke at instagramme om det og ikke tale om det på sociale medier. Det her er for stort til at gøre det, forklarer Drew.

Men efter den opsigtsvækkende høring den 23. juni, hvor Britney fik næsten en halv times taletid til at sætte ord på, hvordan hun oplever sin egen umyndiggørelse, synes skuespillerinden, at det er i orden at kommentere på det.

- Jeg føler, at der er et menneske i centrum af det her, men siden hun selv har sat flere ord på det nu... Hun er nøglen til sin egen frihed, siger hun og fortsætter:

- Det her handler om hende og hendes liv, og alle fortjener deres frihed til at fejle eller have succes i livet og alt midtimellem. Det er sådan, et liv er.

- Så hvad end det handler om hende eller nogen anden, så ønsker jeg, at folk har deres civile rettigheder og har deres frihed til at leves deres liv.

Farmand styrer Britneys liv

Britney Spears har i mere end 13 år levet et liv som umyndiggjort, hvor det er sangerindens far, Jamie Spears, der har haft det primære ansvar for både at kontrollere hendes popstjernekarriere og hendes privatliv.

- Hun led ikke kun mentalt og følelsesmæssigt, men hun blev også manupuleret af gribbe og kom i financiel nød. Hr. Spears kom sin datter til undsætning for at beskytte hende, lyder det en række retsdokumenter, der for nyligt er blevet sendt til retten i Los Angeles.

Det er sket i forbindelse med, at Britney kæmper for, at Jamie Spears skal træde tilbage som hendes værge og i stedet ladet jobbet overgå til en revisor. Noget, Jamie Spears har sagt ja til at gøre, når "tiden er inde".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-08-07_kl._10.37.42.png
 Foto: MEGA

Britney kæmper en brav juridisk kamp for at komme af med sin far som juridisk værge. (Foto: MEGA)

- Der er faktisk ingen egentlige grunde til at suspendere eller fjerne hr. Spears som værge af ejendommen. Og det er i den grad til diskussion, hvorvidt en ændring af værgemålet på dette tidspunkt er i frøken Spears' bedste interesse, lyder det fra Jamie Spears.

- Selvom hr. Spears ikke desto mindre er blevet mål for utrættelige og uberettigede angreb, mener han ikke, at en offentlig krig med sin datter om hans fortsatte tjeneste som hendes værge vil være i hendes bedste interesse. Så selvom han må bestride denne uberettigede anmodning om at få ham fjernet, så har hr. Spears til hensigt at samarbejde med domstolen og sin datters nye advokat for at forberede en ordentlig overgang til den nye værge.

null

Sponsoreret indhold