Kendte 28. april 2019

DR viser dokumentaren "Surviving R. Kelly"

Du kan lige nu streame R. Kelly-dokumentaren, som går tæt på de uhyggelige anklager om overgreb og seksuelt misbrug, der har været rettet mod r'n'b-sangeren
(Foto: MEGA)

Tilbage i 1990'erne var han flyvende, og millionerne rullede ind på kontoen som følge af en succesfuld musikkarriere. 

Det ændrede sig i starten af året, da R. Kellys karriere blev vendt godt og grundigt på hovedet. Det skete, da dokumentarserien "Surviving R. Kelly" løb over de amerikanske tv-skærme og skabte overskrifter verden over. 

Og nu kan du også se dokumentarserien i Danmark. DRtv har nemlig lagt alle seks afsnit online, og de kan altså nu streames online på hjemmesiden. 

I seks afsnit præsenterer dokumentarserien de mange uhyggelige anklager om overgreb og seksuelt misbrug, der har været rettet mod r'n'b-sangeren.

Siden 90'erne er han gentagende gange blevet anklaget for seksuelle overgreb mod kvinder og mindreårige piger - første gang, da han giftede sig med den kun 15-årige popstjerne Aaliyah. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alligevel fortsatte han karrieren som om intet var sket, og det er dét, dokumentaren nu forsøger at sætte spørgsmålstegn ved - for hvorfor blev han ikke dømt? 

R. Kelly benægter alle de anklager, kvinderne fremsætter i dokumentaren. Han har siden offentliggørelsen været i vælten konstant, og han er da også blevet arresteret på baggrund af 10 sigtelser for seksuelt musbrug af mindreårige. 

Efterfølgende blev han løsadt mod kaution - en kaution han i øvrigt ikke selv var i stand til at betale, fordi hans økonomi ligger i ruiner

Efterfølgende blev R. Kelly atter anholdt, og denne gang for at skylde børnebidrag på over en million kroner. 

R. Kellys pladeselskab har i øvrigt også droppet ham, så noget tyder på, at dokumentaren er gået ubemærket hen. 

Sponsoreret indhold