Kendte 26. februar 2019

Anklaget for sexmisbrug: R. Kelly konkurs

R'n'b-sangeren R Kelly er nu så presset økonomisk, at han ikke kan betale sin egen kaution. En ukendt kvinde har dog betalt hans kaution, hvilket betyder, at sangeren nu er løsladt i en sag, hvor han er sigtet for gentagne tilfælde af sexmisbrug
(Foto: MEGA)

I 1990’erne var han flyvende, og millionerne rullede ind.

I dag kan R. Kelly end ikke betale sin egen kaution på 100.000 dollars. I stedet er det en ukendt kvinde, der mandag har betalt kautionen for sangeren, der er sigtet for flere tilfælde af seksuelle overgreb.

Dermed kan R. Kelly færdes nogenlunde frit, indtil han igen skal for retten. Retten har dog besluttet, at han ikke må have kontakt med kvinder under 18 år, mens han er på fri fod.

Det skriver CCN.

Under endnu et retsmøde mandag erklærede den 52-årige sanger sig officielt 'ikke skyldig' i de ti tilfælde af seksuelle overgreb, og han kunne forlade fængslet i Chicago, hvis han havde mulighed for at betale kautionen, der var sat til 100.000 dollars samt afleverede sit pas.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Engang havde det beløb været et greb i lommen for R. Kelly, der for alvor blev kendt for 1996’er-hittet ”I Believe I Can Fly”, men i dag ligger R. Kellys økonomi i ruiner.

- Min klients finanser er ét stort rod. Og på nuværende tidspunkt kan R. Kelly ikke finde pengene til at betale den aktuelle kaution, fortalte hans advokat, Steve Greenberg, i første omgang.

Dog kom en ukendt kvinde ham til undsætning, og hun betalte ifølge CNN det fulde beløb. Hun stammer ifølge mediet fra en forstand til Chicago og beskriver sig selv som ven af R. Kelly.

R. Kelly er af anklagemyndigheden sigtet for at have forgrebet sig seksuelt på i alt fire piger. Tre af dem var mindreårige.

De tre piger har angiveligt blevet seksuelt misbrugt mellem 1998 og 2010, da de var under 17 år.

Den fjerde pige var hans dengang 24-årige frisør. Hun siger, at han tvang hende til oralsex i 2003.

Dommeren har kaldt beskyldningerne for ”foruroligende”.

Strafferammen for groft seksuelt overgreb kan give syv års fængsel i USA. Hvis dommeren beslutter at lægge dommene sammen, risikerer R. Kelly en meget lang fængselsstraf.

 

Sponsoreret indhold