DJ Martin Jensen når sindssyg Spotify-milepæl

To milliarder streams. Og det er bare på Spotify alene.

DJ Martin Jensen, der udover sit musiktalent også er kendt som "X Factor"-dommer herhjemme, jubler i dag - og der er god grund til at være stolt over sin præstation.

På verdensplan er hitmagerens numre blevet afspillet og lyttet til ikke mindre end to milliarder gange på streamingtjenesten Spotify - og det var 2.000.000.000 afspilninger.

- 2 milliarder globale streams, står der således på den flotte anerkendelse, Martin Jensen i dag har modtaget på sit pladeselskab Sony Music.

På sin Instagram-profil poserer silkeborgenser stolt og glad og viser milepælen frem til sine godt 217.000 følgere.

- Jeg fik den her i dag! Jeg er så stolt af mit team og det, vi har skabt! 2.000.000.000 afspilninger udelukkende på Spotify. Tusind tak for al jeres støtte, skriver Martin Jensen i opslaget på det sociale medie.

DJ'en har over 11 milliarder månedlige lyttere på musikstreamingstjenesten og har senest udgivet nummeret "Ashes", som er et remix af et Stellar-nummer fra 2020.

En af hans populæreste udgivelser er dog megahittet "Solo Dance".

Siden sit gennembrud i 2015 har Martin Jensen arbejdet sammen med kunstnere som Katy Perry, Jason Derulo og Ed Sheeran - men på "Nobody", "All I wanna do" og "Solo Dance" lægger han selv stemme til.

Kærligheden brast for den ellers altid så glade DJ

Martin Jensen blev kendt i den brede danske befolkning, da han tog tjansen som dommer i "X Factor" på TV 2. Foto: MEGA

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close