Kendte 1. juni 2021

DJ Martin Jensen når sindssyg Spotify-milepæl

Den talentfulde hitmager har rundet to milliarder streams på Spotify og modtaget en særlig anerkendelse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

To milliarder streams. Og det er bare på Spotify alene.

DJ Martin Jensen, der udover sit musiktalent også er kendt som "X Factor"-dommer herhjemme, jubler i dag - og der er god grund til at være stolt over sin præstation.

På verdensplan er hitmagerens numre blevet afspillet og lyttet til ikke mindre end to milliarder gange på streamingtjenesten Spotify - og det var 2.000.000.000 afspilninger.

- 2 milliarder globale streams, står der således på den flotte anerkendelse, Martin Jensen i dag har modtaget på sit pladeselskab Sony Music.

På sin Instagram-profil poserer silkeborgenser stolt og glad og viser milepælen frem til sine godt 217.000 følgere.

- Jeg fik den her i dag! Jeg er så stolt af mit team og det, vi har skabt! 2.000.000.000 afspilninger udelukkende på Spotify. Tusind tak for al jeres støtte, skriver Martin Jensen i opslaget på det sociale medie.

DJ'en har over 11 milliarder månedlige lyttere på musikstreamingstjenesten og har senest udgivet nummeret "Ashes", som er et remix af et Stellar-nummer fra 2020.

En af hans populæreste udgivelser er dog megahittet "Solo Dance".

Siden sit gennembrud i 2015 har Martin Jensen arbejdet sammen med kunstnere som Katy Perry, Jason Derulo og Ed Sheeran - men på "Nobody", "All I wanna do" og "Solo Dance" lægger han selv stemme til.

Foto: MEGA

Martin Jensen blev kendt i den brede danske befolkning, da han tog tjansen som dommer i "X Factor" på TV 2. Foto: MEGA

 

Sponsoreret indhold