Kendte 24. maj 2021

Bryder forlovelsen: Martin Jensen er blevet single

DJ’en og ”X Factor”-dommeren er ikke længere sammen med Natasha Samsara Thompson, som han nåede at danne par med i fire år
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den altid storsmilende DJ, musikproducer og dommer ved ”X Factor”-bordet i den forgange sæson, Martin Jensen, 29, er blevet single.

Det bekræfter han overfor Ekstra Bladet.

Det betyder samtidig et farvel til kæresten Natasha, som han ellers boede i indre København med. Ligesom parret i samme omgang har brudt forlovelsen.

For ikke mere end en håndfuld måneder siden afslørede han ellers, at han havde været på knæ for den irsk-fødte kæreste på en eksotisk strand på Maldiverne, og at han havde givet hende en helt særlig ring.

Ingen sure miner

Overfor avisen oplyser DJ’en, at Natasha allerede er flyttet fra Danmark.

- Jeg tror bare lidt, vi er to forskellige steder i vores liv lige nu. Hun er flyttet til Danmark, og det kan godt være svært, når man forlader alle sine venner og sin familie. Og vi kan ikke få lov til at rejse, siger han, før han dog understreger:

- Så der er ingen sure miner imellem os eller noget som helst. Alt er så fint, men det er bare ikke det, det skal være.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: MEGA

Kærligheden brast for den ellers altid så glade DJ og hans stylist-kæreste (Foto: Hanne Juul)

Natasha Samsara er model, men lever også af at være stylist og smykkedesigner. Derfor var hun med som stylist på holdet, da Martin Jensen forsøgte sig som ”X Factor”-dommer – dog med tvivlsomt held.

De to har været sammen siden 2017.

Martin Jensen har datteren Sofie på ti år fra et tidligere forhold.

Skal Martin nu snart på jagt efter kærligheden igen, kunne det være, at han skulle alliere sig med hans gode kollega Thomas Blachman. Måske den 58-årige "X Factor ”-veteran er oplagt som wingman. 

I hvert fald skylder han nok den glade DJ en tjeneste, da han på scenen til Zulu Awards blev reddet fra yderligere ydmygelse

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Martin Jensen, der i øjeblikket er i Dubai for at arbejde. 

Sponsoreret indhold