Lille dreng nægtede at blive ammet: Dét reddede hans mors liv

(Foto: All Over)

Britiske Sarah Boyle har et helt særligt forhold til sin lille søn Teddy. Og det skyldes ikke blot, at den lille guldklump er helt uimodståelig og den skønneste lille purk, som hun elsker overalt på Jorden.

Lille Teddy har nemlig også reddet sin mor Sarahs liv – fordi han nægtede at lade sig amme ved hendes højre bryst.

Det skriver det britiske medie Mirror.

Den nybagte mor fra Staffordshire opdagede til sin store frustration, at lille Teddy begyndte at skrige, hver gang hun forsøgte at amme ham ved sit højre bryst.

Det gjorde hende ked af det, og det gjorde hende også bekymret.

- Han blev enormt ked af det og skreg over hele huset. Han ville slet ikke have noget at gøre med mit højre bryst, han ville ikke engang ligge ved det, fortæller Sarah til Mirror.

Derfor opsøgte hun efter to måneders fejlslagne amme-forsøg sin sundhedsplejerske, der også blev bekymret. Sundhedsplejersken sendte hende videre på hospitalet.

Her scannede lægerne Sarahs bryst og konstaterede, at den nybagte mor havde en sjælden form for brystkræft, der krævede øjeblikkelig behandling.

Sarah blev naturligt nok knust over at få en kræftdiagnose – men hun var på samme tid yderst taknemmelig.

- Min læge fortalte mig, at han aldrig havde oplevet noget lignende tidligere, og han var meget overrasket og forbløffet. Han sagde, at det var meget godt, at jeg ammede, for ellers var min sygdom måske ikke blevet opdaget, fortæller Sarah til det britiske medie og tilføjer:

- Teddy er min helt. Hvis det ikke var for ham, ville jeg aldrig have opdaget, at jeg havde kræft. Min læge fortalte mig, at amningen skaber et bånd mellem mor og baby. I mit tilfælde gjorde det mere end det – dét reddede mit liv.

Sarah er nu halvvejs igennem sin kræftbehandling. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close