Kendte12. oktober 2015

Det lyder mærkeligt, men... hajangreb reddede hans liv

Det lyder mærkeligt, men det er ikke sikkert, at en 39-årig mand fra Finchburg, Massachusetts ville være i live i dag, hvis han ikke var blevet angrebet af en haj
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14.01963942.jpg
 All Over

At blive angrebet af en haj er nok noget, de færreste har lyst til at prøve. Men en amerikansk mand fra Finchburg, Massachusetts priser sig lykkelig for, at han blev udsat for et hajangreb i juli 2015.

For havde den frygtede fisk ikke sat tænderne i ham, ville han formentligt ikke være i live den dag i dag.

Og ja, det lyder mærkeligt, men årsagen giver nu meget god mening.

For efter at manden – Eugene Finney – havde været i nærkontakt med hajen, måtte han behandles for en stor flænge på ryggen. Og her opdagede lægerne en valnød-stor kræftknude i Eugene Finney.

Kræftknuden var efter alt at dømme ikke blevet opdaget, hvis Eugene Finney ikke havde fået flængen i sin ryg, og derfor kan den 39-årige familiefar i dag takke hajen for, at han er i live.

Det skriver Washington Post.

Eugene Finney var på ferie med sin familie i Californien, da hajen angreb. Han svømmede rundt ved Huntington Beach, da det store rovdyr angreb og efterlod ham med flere dybe sår og blå mærker.

Eugene Finney valgte i første omgang at blive hjemme, men da han vendte tilbage til Finchburg, Massachusetts var smerterne i især ryggen blevet for voldsomme, og Eugene Finney tog på hospitalet.

Og det var her, at lægerne kunne konstatere, at den 39-årige mand havde en kræftknude i ryggen.

- Den eneste måde jeg ellers ville have opdaget knuden på, var hvis det havde vokset sig så stor, at den var begyndt at sprede sig. Så ville jeg have haft kræft i fjerde stadie. Jeg ville begynde at tabe mig og føle mig syg, og på det tidspunkt ville det være for sent, siger den heldige mand til Washington Post.

Tre uger efter lægerne opdagede knuden, var Eugene Finney på operationsbordet for at få fjernet kræftknuden. Operationen var lille og hurtig overstået - og i dag kan den 39-årige familiefar ikke mærke noget til hverken kræftknude eller hajangreb. Han er bare lykkelig for at være i live - og for at hajen angreb ham.

- Hvis jeg mødte hajen igen, ville jeg give den et knus, siger Eugene Finney.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_wild_340.png

Sponsoreret indhold