Kendte 11. november 2020

Tak til farmand: Britney nægter at fortsætte sin karriere

Det er efterhånden længe siden, at Britney Spears er blevet set på en scene, og så længe hendes far styrer hendes liv, kommer det heller ikke til at ske
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Popprinsessen Britney Spears lader til at have fået nok af sin far, Jamie Spears, der i adskillige år har stået for at håndtere alle detaljer i hendes liv. 

Den umyndiggjorte popstjerne nægter nemlig at danse rundt i popmanegen, så længe det er farmand, der er cirkusdirektør. Derfor er den ellers så succesfulde popkarriere sat på en seriøs pause.

Men den stopper ikke der, for ifølge Britneys advokat, Samuel Ingham, er "Toxic"-sangerinden bange for sin far, og det er netop en af grundene til, at hun ikke længere optræder. 

- Min klient har informeret mig om, at hun er bange for sin far, siger advokat Samuel Ingham tirsdag morgen til en høring i forbindelse med sagen om Britneys umyndiggørelse og værgeskab. 

Det skriver AP

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britney Spears nægter at optræde så længe det er hendes far, der styrer showet. (Foto: MEGA)

- Hun vil ikke optræde igen, hvis det er hendes far, der styrer hendes karriere.

Britneys karriere har været sat på pause siden begyndelsen af 2019, hvor hun trak sig fra sit ellers så populære Las Vegas-show, fordi hendes far blev ramt af sygdom. 

Afvist af dommeren

Desværre for Britney afviste dommeren tirsdag anmodningen om at få Jamie Spears fjernet som værge.

Dommeren gav i den forbindelse udtryk for, at hun dog ville være villig til at høre på flere argumenter for, hvorfor Britneys far er det forkerte valg af værge på et senere tidspunkt.  

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britney Spears med den famøse slange til MTV Video Music Awards i 2001 - inden det gik helt galt for popprinsessen. (Foto: MEGA)

Jamie Spears' advokat forsvarede under samme høring det kontroversielle værgeskab med forklaringen om, at han i den periode, Britney har været umyndiggjort, har formået at forvandle hendes gæld til en formue på mere end 380 millioner kroner. 

Jamie Spears har været Britneys værge siden hendes umyndiggørelse tilbage i 2008. En rolle, der giver ham fuld kontrol over både hendes ejendom, penge og personlige frihed.

Værgemålet har været i spil, siden Britney i januar 2008 blev indlagt på et hospital i Los Angeles, efter det der angiveligt var en manisk episode, hvor hun nægtede at overlevere sine børn til Federline og derfor låste sig inde på et badeværelse med sin yngste søn.

Sponsoreret indhold