Kendte3. februar 2021

Britney Spears svarer igen på lede Instagram-kommentarer

Popstjernen har fået nok af de tarvelige kommentarer fra følgere, der gør grin med hendes opslag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Britney Spears' officielle Instagram-profil har længe været genstand for megen mystik og forundring.

Sender hun mystiske og hemmelige beskeder til sine fans? Prøver hun at fortælle os noget? Føler hun sig fanget? Og hvorfor er det hele bare generelt kamp mærkeligt, når hun deler dansevideoer eller uploader fire identiske billeder af sig selv i samme opslag?

Spørgsmål som Britney-fans og -følgere ikke er blege for at stille hende i kommentarsporet, hvor der ofte opstår en større debat om, hvorvidt sangerinden er psykisk okay.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Nu har den 39-årige popstjerne dog valgt at svare igen på de mange kommentarer.

- Jeg prøver at lære at bruge teknologi i den her teknologisk drevet generation, men for at være helt ærlig, så kan jeg ikke holde det ud, skriver hun i sit seneste opslag og fortsætter:

- Så hvis mine opslag ikke er perfekte, så er det, fordi jeg gør det her for sjov!!!

I samme omgang får Britney også addresseret de følgere, der er glade for at kritisere hendes udseende.

- Hvis du tror, jeg skal se ud som om, jeg er på forsiden at et magasin, når jeg danser: Sorry, det kommer ikke til at ske!

Fik I den, folkens?

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega419281_003.jpg
 Foto: MEGA

Det er Britneys far, Jamie Spears (tv.), der styrer Britneys liv. Hun bestemmer hverken over sin egen økonomi eller personlige valg, ligesom hun skal have tilladelse til at køre bil og bruge en telefon. (Foto: MEGA)

Værgemål forlænget

Britney Spears, der siden 2008 har været umyndiggjort, måtte i december konstatere, at hun ikke slipper ud af det kontroversielle værgemål foreløbigt.

De sidste 12 år har Jamie Spears, Britneys far, haft rollen som hendes værge, men det har popstjernen længe forsøgt at sætte en stopper for.

I august sidste år meldte Britneys advokat, at hendes umyndiggørelse er frivillig, men at hun er meget imod, at det er faderen, der står i spidsen for værgeskabet:

- Britney er overbevist om, at det ikke kun er i overensstemmelse med hendes personlige interesser, men også med god, offentlig politik generelt, at beslutningen om at udpege en ny værge for hendes ejendom skal træffes på en så åben og gennemsigtig måde som muligt, lød det fra advokaten.

Sponsoreret indhold