Kendte16. januar 2022

Der var én ting, Puk Elgård nægtede at gøre som vært på "Go' Morgen Danmark"

- Det behøver jeg ikke blåstemple, fortæller den folkekære vært om den ene gang, hvor hun satte foden ned overfor en idé til morgenprogrammet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I syv år stod Puk Elgård op før andre havde ”trådt ind i dagen”, som hun selv siger.

Fra studierne i Tivoli har hun de seneste mange år budt velkommen og ønsket ”Go’ Morgen” til Danmark. Indslagene i de bløde sofaer har både budt på fjollet lydterapi og svære samtaler. Og selvom den 53-årige vært altid lader til at være frisk på det hele, så er der også ting, som hun ikke har kuhnne få sig selv til at gøre på skærmen.

Det fortæller hun i BT-podcasten ”Helt Væk”.

Her bliver hun spurgt af vært Anders Hemmingsen, om der gennem alle årene har været grænser for, hvad hun ville stille op til.

- Der var én ting, jeg sagde nej til. Det var da jeg skulle tage sådan en ølbong, svarer hun, og forklarer, at det var i et indslag med komikeren Torben Chris, hvor der skulle hældes alkohol ned i svælget.

- Er du sindssyg mand

Og der trak Puk altså stregen.

- Der tænkte jeg nej. Og det er egentlig fordi jeg har et lidt stramt forhold til alt for meget alkohol, og fordi jeg synes satme, de unge drikker meget. Er du sindssyg mand. Vi er jo indendørsmestre i det der. Jeg ved jo godt, det sker, men det behøver jeg ikke stå og blåstemple, fortæller hun.

Den garvede vært afslører desuden, at det var en helt særlig episode, der fik hende til at trække stikket efter mange år på morgenprogrammet.

Efter en tung samtale med en kilde – en kvinde, der havde været ramt af hjertestop syv gang, og som nu manglede råd til at snakke med sine børn om døden – var det for Puk, som om hun ikke kunne have flere historier i sit system.

Fyldt op på hylderne

Bare en håndfuld minutter efter indslaget, skulle Elgård fyre en konfettikanon af sammen med musiker Lau Højen under en musikquiz, og selvom hun har været vant til at bygge svære broer mellem forskelligartede interviews, så blev det den dag i september for meget.

Hun beskriver det som at være ”fyldt op på alle hylder”.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/puk_biografi_jan19_fj16_d811837_1.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

Selvom der er mulighed for at sove længere om morgenen nu, så er og bliver Puk et A-menneske, som elsker når dagen er helt ny og ubetrådt. (Foto: Søren Jul Lamberth)

- Efter den dag satte jeg mig i sminkestolen og sagde til hende, der lægger vores mak up: ”Jeg tror, jeg bliver nødt til at sige op nu,” forklarer Puk i podcasten, før hun uddyber.

- For hvis du ikke bliver bevæget af sådan nogle ting, så kan du heller ikke sidde der. Du bliver nødt til at lytte og være til stede.

Puk Elgård afslørede tilbage i oktober, at hun ikke længere skulle være en del af værtsholdet på ”Go’ Morgen”.

- Jeg har været en del af programmet i rigtig mange år, og jeg føler, at jeg har tilført ’Go’ morgen Danmark’ det, jeg kunne. Jeg har brug for nye udfordringer, og jeg overlader trygt sofaen til en anden, sagde hun dengang til TV 2.

Sponsoreret indhold