Reality19. marts 2021

Maria og Bea raser over Puk Elgård: - Hun pressede mig til at twerke på tv

Morgenværten Puk Elgård har både fået ris og ros for sit opslag om at takke mænd, som ikke opfører sig grænseoverskridende. Nu går "X Factor"-stjernerne til angreb på tv-veteranen, som for to år siden selv ville have Maria til at twerke på live tv mod hendes vilje.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Puk Elgård har lagt internettet ned med sit takkende Instagram-opslag om mænd, som godt kan finde ud af ikke at opføre sig grænseoverskridende over for kvinder.

- Jeg synes, det er på tide, at vi hepper på de gode mænd, indleder morgenværten sit opslag, som er blevet delt vidt og bredt.

Andre kendisser som Geggo og Emil Thorup har erklæret, at de er på team-Puk, mens andre er rødglødende af uenighed.

Nogle af dem er de tidligere "X Factor"-stjerner Maria og Bea. De to er mildest talt ikke enige med den ellers så populære tv-vært.

- Det her kommer fra en dame, som prøvede at presse mig til at twerke på morgen tv, efter var gjort meget tydeligt, at interviewet ikke ville dreje derhen, udbryder Maria Meldgaard Mortensen på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_9.png
 Foto: Lars H. Laursen & Dan Mariegaard

Maria og Bea er bestemt ikke fan af Puk Elgård og hendes opslag (Foto: Lars H. Laursen & Dan Mariegaard)

Opbakning fra Bea

Marias evige følgesvend er Bea Sarockaite, som hun bragede gennem lydmuren med i "X Factor" for to år siden. Og bedste veninden har selvfølgelig rapmakkerens ryg.

- De spiller hellige uden på facaden, men de vil få dig til at gøre grænseoverskridende ting, så deres seertal går op, raser Bea på sin story og fortsætter:

- Maria havde sagt tydeligt nej til at twerke i Go’ Morgen Danmark klokken seks om morgenen, hvor Puk Elgård alligevel på live tv presser Maria til at twerke, men hun kunne heldigvis godt sige fra.

Faktisk tager Bea kritikken af Puk Elgård steppet videre, efter tv-værtens opslag er gået Danmark rundt på de sociale medier.

- Du er selv en del af problemet, Puk Elgård. Det understøtter dit opslag også, slår Bea fast.

"X Factor"-støtte

Ghetto-tøserne fra Sønderborg er ikke alene om at synes, at opslaget fra morgenværten er noget vås.

De to får opbakning fra Tanne Amanda Balcells, som var en del af pigegruppen Echo i den samme sæson af sangshowet som Maria og Bea. Hun har senere hen vundet det danske melodi grand prix med "X Factor"-kollegaen Benjamin Rosenbohm.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/tan_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Tanne bakker sine "X Factor"-venner op (Foto: Thomas Laursen)

- Skal mænd nu takkes for IKKE at være krænkende? Jeg synes, det er fuldstændig paf skrevet af Puk, og det misser fuldstændig pointen, skriver hun på sin Instagram-story.

Sponsoreret indhold