Kendte7. september 2023

Dennis Knudsen revser dronning Margrethe-premiere i opslag – var ikke inviteret med

Der var ikke en invitation til Dennis Knudsen til gallapremieren på "Ehrengard: Forførelsens kunst", hvor han stod for hår og makeup
Dennis Knudsen er skuffet over ikke at være inviteret til gallapremieren på "Ehrengard: Forførelsens kunst", som han har været involveret i.
Dennis Knudsen er skuffet over ikke at være inviteret til gallapremieren på "Ehrengard: Forførelsens kunst", som han har været involveret i.
 Foto: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Gallapremiere på "Ehrengard: Forførelsens kunst": De kendte og kongelige er ankommet til Moltkes Palæ

Der var lagt an til den helt store gallapremiere onsdag aften i Moltkes Palæ, da Netflix-filmen "Ehrengard: Forførelsens kunst" blev vist for første gang.

Flere prominente navne var inviteret med til premieren heriblandt dronning Margrethe, da hun også har bidraget til filmen, da hun har stået for både scenografi og kostumer.

Men ikke alle, der har bidraget til filmen, fik en invitation.

Dennis Knudsen har på sin Instagram-profil lavet et længere skriv, hvor han i den grad viser sin utilfredshed over ikke at være inviteret med til premieren.

Kendisfrisøren har stået for hår og makeup under filmen og var derfor noget fortørnet over, at der ikke var havnet en invitation i hans indbakke.

"Vi er rigtig kede af og skuffede over, vi ikke var inviteret med til premieren, respekt for pladsen, men i diverse medier i dag ser vi en lang rød løber, men alle os, der har skabt deres filmen, var der ikke, undtagen en fra kostume og scenografi og få andre", skriver han blandt andet.

Det er ikke første gang at Dennis Knudsen står for makeup og hår på en film. Det har han gjort siden 1987 i film som "Antichrist", "Flaskepost fra P" og "Kollektivet".

Ifølge kendisfrisøren er det første gang, at han ikke har været inviteret til visning på en af de film, han har arbejdet på.

Med "Ehrengard: Forførelsens kunst" var Dennis Knudsen tilknyttet filmen i tre måneder. Derfor er det med stor skuffelse, at han ikke måtte være med til premieren.

"Alle os andre føler os som de dumme grimme børn, der ikke må komme med til klassefesten, da vi ikke er fine nok, det er meget ydmygende for os alle", skriver han.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Lead Agency, som stod for invitationerne til gallapremieren. De har i skrivende stund ikke ønsket at udtale sig.

Sponsoreret indhold