Kendte6. oktober 2021

Dennis Knudsen afslører: Alkoholiker

Kendisfrisøren Dennis Knudsen står frem på tv og fortæller, at han er alkoholiker, og at det har været svært for ham at bruge det ord om sig selv.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I onsdagens udgave af "Go' aften Danmark" åbner Dennis Knudsen op om sit privatliv og afslører, at han er - tørlagt - alkoholiker.

Selv om skønhedsguruen i dag er på vandvognen, har det været svært for ham at indse, at betegnelsen "alkoholiker" dækker over ham, fortæller han i TV 2-programmet.

- At være alkoholiker og sætte en titel på har været rigtig svært for mig. Det er et meget voldsomt ord, så det har jeg ikke lyst til at bruge om mig selv, siger Dennis Knudsen, der har været i behandling for sit misbrug.

- Mange ser en alkoholiker som manden på bænken. Men under mine møder i AA (Anonyme Alkoholikere, red.) har jeg set, at det faktisk er ganske almindelige mennesker.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/hjulmand_4.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Dennis Knudsen er 58 år og far til to. Foto: Jesper Sunesen

Alligevel kunne kendisfrisøren godt tænke sig, at ordet "alkoholiker" blev skiftet ud med noget nyt.

- Men med det drukomfang, jeg har haft i perioder, så jo: Jeg var alkoholiker - eller er det.

Efter Dennis Knudsen har fået søn nummer to, er der vendt op og ned på hans liv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dennis_6.jpg
 (Foto: Martin Høien)

– Lucas er efterhånden blevet glad for sin lillebror, men i starten var han ikke så vild med ham, han fik jo ikke længere fuld opmærksomhed. Men nu har han accepteret, at Noah også bor her, og er meget kærlig over for ham, siger Dennis Knudsen. Foto: Martin Høien

Ikke alene tager de to drenge, Lucas og Noah, næsten al stylistens tid, men hvad han ikke havde set komme, er, at det sortsyn, han tidligere har lidt af, er fuldstændig forsvundet.

– Drengene er det bedste, der er sket i mit liv. Jeg har jo både lidt af tvangstanker og angst, det er helt væk nu. Mit store ego er tilsidesat, og jeg har slet ikke tid til at gå så meget op i mig selv som før, for nu er der en mening med mit liv.

- Tidligere havde jeg det sådan – hvorfor skal jeg egentlig knokle for at tjene så mange penge? Hvad nytte er det til? Havde jeg ikke fået drengene, havde jeg sikkert ædt og drukket mig ihjel, fortæller stjernefrisøren.

Sponsoreret indhold