Demi Moore viser kroppen frem i paradis

Foto: MEGA

”Ghost”-skuespillerinden Demi Moore kan næste år fejre sin runde 60-års fødselsdag, da hun om bare få måneder fylder 59.

Men det er svært at se – det understreger hun blandt andet på sine nyeste billeder på Instagram, hvor hun ”gør sig klar til endnu en dag i paradis” iklædt en lille sort bikini.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det er bestemt ej heller kun skuespillerinden selv, der føler looket. For i kommentarfeltet til billederne svømmer det over med ild-emojis, der indikerer, hvor hot hun altså stadig kan prale af at være.

Artiklen fortsætter under billederne

Demi er lige nu på solferie i Grækenland med blandt andet sine tre døtre. Foto: MEGA

Foto: MEGA

I badetøj med børnene

Det er heller ikke mere end en uges tid siden, at hun, sammen med sine tre døtre, Scout Willis, 29, Talulah Willis, 27 og Rumer Willis, 32, kunne skyde en saftig badetøjskampagne for brandet Andie Swim.

Her kunne Moore på adskillige billeder vise både sig selv frem i det smukke badetøj, men altså også hendes voksne døtre, der også uden problemer formåede at vise sig selv frem fra deres bedste sider.

Artiklen fortsætter under billedet

Demi sammen med døtrene. Foto: Privat/Instagram

- Det var kun passende, at jeg kunne dele dette øjeblik med dem, jeg elsker allermest, skrev Moore blandt andet til billederne.

Artiklen fortsætter under opslaget

Alle tre døtre fik skuespillerinden sammen med eksmanden Bruce Willis. De to mødte hinanden første gang tilbage i 1987, og allerede måneder efter deres første møde sagde de ”ja” til hinanden.

Siden kom deres første datter til verden i 1988, så i 1991 og til deres sidste i 1994.

Efter 11 år sammen valgte de to at bryde deres forhold og deres skilsmisse var endelig i år 2000. Men trods deres brudte forhold, så har parret gennem årene brugt masser af tid sammen – senest under lockdown hvor de alle isolerede sig sammen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close