Derfor er Bruce Willis i karantæne med ekskonen Demi Moore

Foto: Instagram / buuski

Bruce Willis har siden 2009 været gift med Emma Heming, men det er ikke hende, han er blevet set sammen med på det seneste. 

På diverse sociale medier fremgår det nemlig, at han er i selvvalgt karantæne med ekskonen Demi Moore - og det har vakt undren.

Nu forklarer parrets datter Scout Willis så, hvordan deres familiekonstellation fungerer. Det skriver People

Bruce Willis, 65, og Demi Moore, 57, har valgt at isolere sig med deres tre døtre og deres kærester i deres barndomshjem i Idaho, mens Willis' hustru og deres to døtre stadig er i Los Angeles. 

- Det har faktisk været ret cool. Min bonusmor skulle have været her med mine lillesøstre, men min yngste søster, som nu er omkring seks år gammel, var i en park, og hun har aldrig fået at vide, at man ikke skal rode med kanyler, som man finder, så hun prøvede at stikke sin sko, og så stak hun sig i foden, fortæller 28-årige Scout Willis i podcasten "Dopey". 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Så min bonusmor blev nødt til at blive i L.A. for at vente på prøvesvarene fra lægen, så min far kom herop, og så blev det svært at rejse, så min bonusmor blev i L.A. med mine lillesøstre, fortæller hun om Mabel på otte og Evelyn på fem, som Willis har med Emma Heming. 

Imens tilbringer Bruce Willis kvalitetstid med Demi Moore og deres tre døtre, Rumer, 31, Scout, 28, og Tallulah, 26, i det hus, som de er vokset op i.

Artiklen fortsætter under billedet.

Bruce Willis med hustruen Emma Heming Willis. Foto: MEGA 

- Det har været virkelig sjovt at have begge mine forældre i det hus, hvor vi er vokset op, hvilket er ret sødt, fortæller Scout og tilføjer: 

- De er begge to så nørdede, bedårende, 90'er-forældre i en lille by, hvor de valgte at få deres børn og ikke være i L.A. Det er ret sødt. 

Bruce Willis og Demi Moore blev gift i 1987 og skilt i 2000. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close