Gør det igen: Demi Moores ansigt chokerer endnu en gang

Foto: Instagram: Demi Moore, MEGA

Den 58-årige amerikanske skuespillerinde fik hele verden til at spærre øjnene op, mens tankerne knagede, da hun dukkede op på Fendis catwalk under modeugen i Paris for en måned siden.

For er det virkelig sådan, hendes kindben altid har set ud?

Nu deler stjernen Demi Moore endnu et billede, som får folk til at spekulere over, om det nu også bare er usædvanligt gode gener, der holder hendes ansigt ungt og stramt.

- Tænker, der skal gå et år, før det ansigtsløft falder på plads, skriver en Instagram-bruger i kommentarerne under Moores nyeste billede.

Her er hun iført kæk leopardhat og briller med tyndt stel, mens hun tilsyneladende er i færd med at rydde op i garderoben.

Fremmed ansigt i spejlet? 

Ingen tvivl om, at Demi Moore er en af de absolut smukkeste kvinder i Hollywood, men på det seneste har hun været en smule svær at genkende.

- Hvordan føles det at se sig selv i spejlet og få øje på et komplet fremmed ansigt? Ikke for at være streng, men jeg undrer mig bare over, om det kan være forvirrende, skriver en af hendes 2,2 millioner følgere.

Demi Moore åbnede showet i Paris for modehuset Fendi i slutningen af forrige måned, men ved første øjekast var det ikke lige til at se, at det var hende. 

Fans på sociale medier bed mærke i, at stjernen ikke helt ligner sig selv.

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Dette er Demi Moore på den franske catwalk (Foto: Ritzau Scanpix)

- Jeg ville ikke kunne have set, at det var Demi Moore, hvis ikke det stod i overskriften, skriver en forundret fan på Twitter. 

- Er det dårlig filler? Eller er det noget forfærdelig makeup, der også sker her?, spørger en anden. 

Her blev Hollywoodstjernen, der er kendt for filmhit som både ”Ghost” og ”Striptease”, desuden givet det knap så flatterende - men dog opfindsomme - øgenavn "Demi NoMoore plastikkirurgi".

Hun er gudesmuk. Men er der ikke noget anderledes ved hendes mund? (Foto: Ritzau Scanpix)

Hun er gudesmuk. Men er der ikke noget anderledes ved hendes mund?
(Foto: Ritzau Scanpix)

Demi Moore har før indrømmet overfor magasinet Elle i 2010, at hun er erfaren ud i plastikkirurgi. Det gjorde hun med den lettere kryptiske sætning:

- Jeg har fået lavet noget, bare ikke i mit ansigt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close