Kendte17. maj 2021

De skulle aldrig have været gift: Nu har de 20 års bryllupsdag

"Venner"-karaktererne Monica Geller og Chandler Bing skulle slet ikke have været sammen. Nu er det 20 år siden, parret blev gift. Læs her, hvad manuskriptforfatterne oprindeligt havde planlagt for de to venner.
https://imgix.seoghoer.dk/fullres-dsc1345.jpg
 Foto: HBO

Modsætninger mødes, lyder en gammel talemåde - og det må man sige skete, da Monica Geller endte i kanen med sin brors bedste ven, Chandler Bing, i et London-afsnit af tv-serien "Venner".

Det var da heller aldrig meningen, at de to skulle være andet end et engangsknald, hvis man spørger skaberne bag hitserien. Alligevel endte det med, at parret blev gift - for 20 år siden i dag.

Det skete, fordi "Venner"-publikummet reagerede så voldsomt under optagelsen af den ikoniske London-scene, hvor Monica og Chandler er endt i seng sammen.

Publikum var så chokeret, at optagelserne måtte pauses.

- Vi havde ingen anelse om, hvordan publikum ville reagere. Vi tænkte, det (Monica og Chandler sammen, red.) ville være noget sjovt, som vi ville droppe igen, fortæller manuskriptforfatter Marta Kauffman ifølge Metro.

Men fansene var ellevilde og elskede de to karakterer sammen. Derfor besluttede seriens forfattere, at vennerne skulle fortsætte som mere end bare venner.

- Pludselig fortalte publikum os, at de havde ventet på, at det ville ske, og vi måtte gentænke, hvordan vi skulle fortsætte og ændre deres forhold.

Faktisk var det meningen, at Monica - ifølge manuskriptforfatternes oprindelige plan - skulle finde sammen med Joey. Men hun endte altså med at blive kærester og senere gift med Chandler. Og i modsætning til seriens andet populære par, Rachel og Ross, gik Monica og Chandler aldrig fra hinanden.

Ved seriens afslutning fik parret tvillinger - og i dag er det altså 20 år siden, de blev gift. Tillykke med bryllupsdagen, Mr & Mrs Bing!

Savner du også "Venner"? Det er netop offentliggjort, at serien genopstår med et reunion-afsnit, "The One Where They Get Back Together", hvor skuespillerne mødes igen for allerførste gang, siden det sidste afsnit blev vist i maj 2004.

Sponsoreret indhold