Kendte5. november 2021

De rigeste stjerner under 30: Ed Sheeran topper listen

Den såkaldte ”Heat Rich List” er i dag udkommet, og det er igen i år sangeren Ed Sheeran, der tager førstepladsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega786559_032.jpg
 Foto: MEGA

Den kan godt betale sig at kunne synge, skrive sange og give udsolgte koncerter.

Det er årets ”Heat Rich List” et tydeligt svar på.

For tredje år i træk er det stjernen Ed Sheeran, der har den største formue på listen over de rigeste stjernei i Storbritannien under 30.

Ed Sheeran kan med sin imponerende formue på mere end to milliarder for tredje gang i træk se sig selv som den rigeste af de unge.

Men sådan kommer det ikke til at gå næste år. For Ed Sheeran fyldte nemlig 30 i år, og derfor er det sidste gang, han er med på listen.

Det betyder, at der er andre stjerner, der nu skal kæmpe om førstepladsen. Og hvis man kan kigger lidt længere ned på årets liste, kan man da også få en indikation på, hvem der udover Ed Sheeran nok heller ikke kommer til at mangle til juleanden. Hverken i år eller de næste mange år.

På årets andenplads finder vi One Direction-sangeren Harry Styles, der med en formue på over 700 millioner også har ganske udmærket styr på sin økonomi.

Udover musikken indhenter Harry Styles og penge til sin formue på blandt andet at have lavet en særdeles lukrativ aftale med Gucci.

På tredjepladsen bliver vi igen i musikkens verden. Men i stedet for en enkelt person finder vi her gruppen Little Mix, der med en formue på lige under 600 millioner indtager tredjepladsen på listen.

Den populære gruppe deltog i ”X-factor” i 2011, hvor de som den første britiske gruppe nogensinde gik hele vejen.

Kigger vi på top-10 kan vi se, at det er musikere, der står for klart største delen af listen.

Her finder vi blandt andet de andre medlemmer af One Direction, DuaLipa og på en 10. plads finder vi Sam Smith.

Eneste stjerne, der ikke er musiker, som har sneget sig ind i top 10 er modellen Cara Delevingne, hvis formue på mere end 450 millioner sikrer hende en femte plads på listen.

Sponsoreret indhold