Kendte12. april 2023

Dar Salim afslører: Denne scene fik ham til at bryde fuldstændig sammen

Den danske Hollywood-stjerne Dar Salim måtte give følelserne frit løb efter optagelsen af en særlig scene i ”Underverden 2”
Den danske skuespiller Dar Salim har netop delt et billede, og kigger man godt efter, er man ikke i tvivl om, at han er kommet i fornemt selskab. 
Den danske skuespiller Dar Salim måtte lade tårerne strømme efter en intens scene i sin seneste danske film "Underverden 2".
 Foto: Ritzau Scanpix

Optagelserne er for længst i kassen og klippet færdig, og nu er der endelig premiere på en af Dar Salims seneste film ”Underverdenen 2”.

Men selv om det er længe siden, han tog afsked med karakteren Zaid, sidder følelserne stadig i kroppen.

Det fortæller han i et interview med Jyllands-Posten.

Det er scenen, hvor hjertelægen Zaid endelig genforenes med sønnen Noah efter syv år i fængsel, som har sat sig i Salims system.

- Det øjeblik var simpelt hen så stort, fortæller han til avisen og afslører, at han efter optagelsen brød fuldstændig sammen på settet.

Det var kulminationen på alt det arbejde, Dar havde lagt i karakteren.

- Jeg lavede scenen og vidste, at jeg var nødt til at tage mig selv helt derud, hvor jeg ville være så tæt på at falde ud over klippen og bryde fuldstændig sammen. Og jeg ville måske ikke kunne gå ned ad klippen igen, når der blev sagt tak, siger han og fortsætter:

- Og det var præcis det, der skete. Der blev råbt TAK, og så måtte jeg bare slippe. Jeg stillede mig over i hjørnet og stortudede, fortæller han.

Efterfølgende blev han fyldt med glæde over, at scenen var lykkedes. Dar Salim ramte med egne ord den perfekte storm.

En vanedannende følelse. Dar fortæller i interviewet, at han er afhængig af det kick, han får, når han er fuldstændig til stede i nuet, når han arbejder.

SE og HØR dækker aftenens gallapremiere på ”Underverden 2” i Imperial.

Sponsoreret indhold