Kendte2. februar 2023

Jake Gyllenhaal vild med dansk stjerne: – Beæret over at spille sammen med Dar Salim

Hollywoodstjernen er helt på røven over danske Dar Salim. Se Jake Gyllenhaals hyldest til filmkollegaen her
Der er en helt særlig kemi mellem Dar Salim og Jake Gyllenhaal.
Der er en helt særlig kemi mellem Dar Salim og Jake Gyllenhaal.
 Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix, MEGA

Danske Dar Salim, 45, spiller side om side med Jake Gyllenhaal, 42, i den kommende Guy Ritchie-film "The Covenant", og det har tilsyneladende været en kæmpe oplevelse for den ellers garvede Hollywoodstjerne.

I hvert fald har Jake Gyllenhaal flere gange nævnt Dar Salim, når han har talt om samarbejdet, og det er altid med positive ord og rosende gloser.

Denne gang er det med den nok største ros til dato, for med Oscar-vinderens seneste opslag på Instagram, er der ingen tvivl om, at han er helt skudt i danske Dar.

– Jeg er beæret over at være med i Hr. Ritchies ekstraordinære film sammen med den fantastiske Dar Salim, skriver han til traileren for "The Covenant", der netop er frigivet.

Filmen omhandler den amerikanske soldat John, der spilles af Jake Gyllenhaal, der er rejst til Afghanistan, hvor han møder den lokale tolk Ahmed, som spilles af Dar Salim. Undervejs bliver John såret på det fjendtlige terræn, og derfor sætter Ahmed sit eget liv på spil for at redde ham.

På filmplakaten har Dar Salim en meget fremtrædende rolle sammen med Jake Gyllenhaal:

Bromance og ros på ros

Og der ser da også ud til at være opstået en lille bromance mellem de to talenter.

I hvert fald har Dar Salim på sin egen profil delt et opslag, hvor han skamroser Jake Gyllenhaal tilbage.

– "Du skal aldrig møde dine helte". Det kunne ikke være længere fra sandheden i dag! Sikke en fornøjelse at arbejde sammen med nogle af verdens bedste foran og bag kameraet. Jeg er evigt taknemmelig for den legendariske Guy Ritchie for at give mig den her mulighed, og for den bedste kollega, man kunne ønske sig, Jake Gyllenhaal, en skuespiller i verdensklasse.

Jake Gyllenhaal har skrevet en offentlig kommentar, hvor han svarer på Dar Salims opslag, og her er der endnu mere kærlighed – og et lille svirp – at spore.

– Jeg er taknemmelig for DIG. Æren var min. Jeg kan ikke vente på, at folk får lov at se dig i den her film! Jeg skal bare lige vise dig, hvordan man staver mit efternavn rigtigt, skriver Jake Gyllenhaal – med to A'er i Gyllenhaal.

– Jeg elsker dig

– Det her er næsten lige så pinligt, som første gang, vi mødtes, og jeg STRAKS begyndte at svede, fordi jeg kom lige fra saunaen. Hvorfor bliver sådan noget ved med at ske? Nåh, men, jeg elsker dig, Gyllenhaal!

Det er ikke første gang, der falder ros af fra Jake Gyllenhaal til Dar Salim.

I sidste måned delte både Gyllenhaal og senere Salim en selfie, hvor de sidder sammen i en helikopter under optagelserne:

Og for et år siden sagde Jake Gyllenhaal i et interview med Kino.dk, at de to bare klikkede:

– Jeg har lige lavet en film med Dar Salim sammen med Guy Ritchie, og vi klikkede bare.

Sponsoreret indhold