Kendte7. august 2021

Daniel Radcliffe er klar til mere ”Harry Potter”: Men ikke som ham du tror

Efter at have været vokset op med rollen som den magtfulde troldmand Harry Potter, lader det til, at skuespilleren for alvor er klar til at lægge ham på hylden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/daniel_radcliffe_0.jpg
 Foto: MEGA

Med en skuespillerkarriere, der for alvor tog fart i en alder af bare 11 år, da han spillede Harry Potter i den første ud af de i alt otte film.

Så lader det til, den i dag 32-årige skuespiller Daniel Radcliffe for alvor er klar til at lægge Potter-fyren bag sig. Men ikke i den forstand, som mange måske ville tro.

Nej, faktisk lader det til, at Radcliffe ville være end klar, hvis der kom endnu en ”Harry Potter”-film i rækken.

Det fortæller han i forbindelse med promoveringen af den tredje sæson af serien ”Miracle Workers” under et interview i podcasten ”Happy Sad Confused”.

Han skulle bare ikke spille den samme rolle.

- Jeg ville ikke have noget imod at spille for eksempel Siruis Black eller Remus Lupin, fortæller han og forklarer videre:

- Det var to karakterer, hvor jeg altid tænkte; ”De er gode”.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megaemcdhap3ec002_621204.jpg
 Foto: MEGA

Trods en fortsat stor karriere som skuespiller, så er det muligvis rollen som Harry Potter, de fleste vil huske ham som. Foto: MEGA

I ”Harry Potter”-universet var det den 63-årige Gary Oldman, der spillede rollen som Sirius Black, mens David Thewlis, 58 spillede rollen som Lupin.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold