Kendte8. juli 2022

Damian Lewis mistede sin hustru til kræft: Nu har han fundet kærligheden igen

Det er kun lidt mere end et år siden, “Billions”-stjernen måtte sige sit sidste farvel sin hustru gennem 14 år
Damian Lewis
Det lader til, at Damian Lewis har fundet gnisten igen, efter han mistede sin hustru sidste år.
 Foto: MEGA

Den 51-årige Hollywoodstjerne Damian Lewis mistede på tragisk vis i april 2021 sin hustru, Helen McCrory, 52, efter en længere, men lettere hemmelig, kamp mod brystkræft.

Siden har stjernen umiddelbart fortsat livet som enke og alenefar til parrets to børn, Manon, 15, og Gulliver, 14.

Dette til trods for, at McCrory gjorde det klart for manden, inden hendes alt for tidlige død, at han “skulle finde kærligheden igen” og sørge for at finde “en masse kærester”.

Nu tyder alt også på, at Lewis har taget det ønske til efterretning.

Ifølge det britiske medie The Sun skulle han nemlig for ganske nylig have nydt ikke bare en, men flere hyggelige dates med den 43-årige rocksangerinde Allison Mosshart.

Et øjenvidne kunne desuden søndag fortælle Daily Mail, hvordan de to så “glade ud” sammen.

– Efter alt, hvad han har været igennem, så er det jo helt fantastisk, at han har fundet en ny. De så virkelig ud til at være glade sammen, lød det fra kilden.

Artiklen fortsætter under billedet

Damian Lewiss og Allison Mosshart
Damian Lewis fotograferet sammen med Allison Mosshart.
 Foto: Harv/Backgrid/Ritzau Scanpix

De to skulle angiveligt have været til tre forskellige begivenheder, herunder både et velgørenhedsarrangement og en sommerfest i Kensington.

– Folk der er tæt på Damian, tror og håber, at hun måske kan give ham det spark, han har brug for efter de seneste 14 måneders sorg, fortæller en kilde tæt på skuespilleren og fortsætter:

– Men det burde ikke være en overraskelse, at han bliver draget af en som hende, for på mange måder var Helen også ret rock n’ roll. Hun elskede at have det sjovt, hun grinede uafbrudt, bandede og svovlede som en havnearbejder og sagde altid, hvad hun havde på hjerte.

Artiklen fortsætter under billedet

Damian Lewiss og Helen McCrory
Helen McCrory sammen med Damian Lewis.
 Foto: MEGA

Helen McCrory var kun 52 år gammel, da hun i april sidste år mistede livet. Hun og Damian blev gift i 2007, og sammen fik de to børn.

Sponsoreret indhold