Kendte 11. maj 2021

”Daisy” forlader tronen: Gud bevare Ulf!

Pilgaard står af cirkushesten og giver den for allersidste gang som Margrethe i årets revy på Bakken
(Foto: Cirkusrevyen/Henrik Petit)

I weekenden havde årets Cirkusrevy premiere – og det var startsskuddet til Ulf Pilgaards allersidste sæson i det grønne telt på Bakken.

Men det kunne ikke være Ulfs finale, hvis ikke dronningen kiggede forbi.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Cirkusrevyen/Henrik Petit)

UIf har portrætteret dronningen flere gange gennem sin karriere – allerførste gang da hun var kronprinsesse, men nu er det altså sidste gang, man kan opleve majestæten være dronningen. (Foto: Cirkusrevyen/Henrik Petit)

Så det gør hun, når den 80-årige, folkekære revykæmpe for sidste gang i Cirkusrevyen tager regenten under kærlig behandling.

Udvidet hold

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sin finalesæson er Ulf i selskab med debutant Merete Mærkedahl og de rutinerede revyvenner Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard, Niels Olsen og Lisbet Dahl, som igen-igen instruerer forestillingen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Cirkusrevyen/Henrik Petit)

Dam da dam!
Hele Danmark lærte Merete Mærkedahl at kende, da hun i efteråret vandt “Vild med dans” på TV 2 – og nu er hun også dansedarling på de skrå revybrædder. (Foto: Cirkusrevyen/Henrik Petit)

– Nu er vi klar med en smuk og sjov revy, som jeg har set så meget frem til at præsentere for alle de forventningsfulde gæster, som jeg glæder mig til at se i teltet, lød det fra Lisbet Dahl før den længe ventede premiere i Klampenborg.

Bliv præsenteret for nogle af de sjove sketches i galleriet herunder:

”Daisy” forlader tronen Gud bevare Ulf!

Sponsoreret indhold